Lootboy Kodu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve EXCELLENTRHYTHM tarafından 21 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben lootboydan 2 adet kod çıkardım low orbit ve high orbit olmak üzere ve kodlarda diyorki sadece yeni oyuncular içindir benim hesabım 5 günlükdü denedim olmadı yeni hesap açtım ondada denedim fakat bu kod senin hesabında kullanılamaz yazısı yine çıktı şimdi ben bu kodu 5 günlük hesabımda kullanamayacaksam ne anlamı var anlamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim 1 ini başkasına verdim hatta denesin die ama işe yaradımı bilmiyorum

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bunu açıkçası biz bilemiyoruz. Kod aldığınız yerde muhtemelen kodun kullanılabileceği hesaplar hakkında bir kısıtlama vardır, hesabınız burada yazan gereklilikleri sağlıyor mu? (Örneğin, daha önceden bu hesapta hiç lootboy kodu kullanmamış olmak, 3 seviyenin altında olmak gibi...)

İyi Forumlar.

3. malesef sadece Note:The code only applies to new accounts yazmakta ve register free yazıp ve link koymuşlar fakat bu linkten tıklayıp kaydolun gibi birşey yok ve bi sıkıntın olursa falan die bigpointin linkini koymuşlar onlarla konuş manasında açıkçası dediğim gibi fazla kapsamlı değil sadece /yeni oyuncu/ koşulu var altüstü kod evet ama 4 tane lf3 ilaç gibi gelirdi bana açıkarttırmada tanesi ortalama 20m e gidiyor

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki bu konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Kodun neden onaylanmadığını ve girilen hesabın ne gibi şartlar karşılaması gerektiğini. Yeni oyuncu koşulu 1 seviye hesap da olabilir.

İyi Forumlar.

5. 1. seviye hesabı denedim . galiba burda çözülebilecek bi konu değil sağlık olsun o zaman kitleyelim konuyu k.g size

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.