LOOTBOY

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 6 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lootboyun verdiği farklı bir kuponu kullanamıyorum hata veriyor neden?o_O aynı hesapta birkez mi kullanabiliyoruz?

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

LootBoy kodları ile bir bilgimiz yok yani kodları bulduğunuz veya satın aldığınız site ile iletişime geçmelisiniz.

İyi forumlar...

3. her kupon turun ornk: middle,high 1 kez kullana bilirsin.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  4. şöyle diyim mesela bir kupon çıktı kullandın başka bir zaman başka bir kupon ile aynı hesapta denediğin zaman bu sefer HATA veriyor? belkide sorumu cevapladın ben anlamadım lootboya yabancıyım k.b:)

5. oben

oben User

geçen yıl 2 farklı kod veriyordu bir tanesi 1 haftalık vip diğeri 1 aylık vip iki koduda düşürdüğün zaman aynı hesaba kullanabiliyordun.1 haftalı 1 kere 1 aylık birkere olmak kaydı ile..her yıl kod içerikleri değişiyor mesela bu yıl vip paketi yok leonov kalkan lf3 paketi var bir diğer paketse nadirende düşse 200 scrap rsb felan veriyor ikisini büyük paketi düşürüp deneme şansım olmadı fakat diğer leo paketi her hesaba 1 kere oluyor..taki yılbaşına kadar yılbaşında yeniden kullanabilirsin..

6. hocam kodu satın aldığın zaman 1 kere kullanabilirsin o kod 1 seferlik geçerlidir hani leagu of legends teki gibi rp çekiyorsun 400 rp onu 1 hesapta kullanabiliyorsun tekrar kullanamıyorsun kodu

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  7. -MGK-

-MGK- User

bu arada kodların son kullanma tarihide var ama neye göre belirliyorlar bilmiyorum benim geçen seneden kalan birsürü kod yandı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.