Lordakia ve struner rütbesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●нєℓмѕ●●∂єєρ●● tarafından 8 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben tr4 oyuncusuyum lordakia ve strunerin rütbelerinin gelmesini talep ediyorum yaklaşık 200bin rütbe puanım gidiyor eğer o rütbelerim olsa kurmay binb.den acm.alb.a 150 bin fark atcam bot kullanan oyuncularda banlandığına göre tekrardan o rütbeleri vermenizi istiyorum ve birçok arkadaşımda istiyorlar iyi forumlar...

MuratHancı bunu beğendi.
  2. Katılıyorum, geri verilmeli artık.

3. İstemiyorum Abi ?! Aylarca x-2 lerde takılıp da rütbelerin üstüne 77 katman çıkardınız be ! Neyinize Yetmedi ! ! Siz 1 Rütbe atlayacaksınız diye onlarca gemi 5 rütbe düşsün mü ! ! ! Allah Gözünüzü doyursun ! !! ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

4. sen arkadaşın ne demek istediğini anlamadın galiba !! bot kullananlar zaten banlandı geri kalan yani kullanmayanlar olarak puanlar geri verilsin diyor bu senin de işine yarayacak

5. ßencede verilmeli sonucta botun önüne geçildi yani

6. Adam pro düşük yaratıklarda kasılmıyor gidip adam akıllı kristallon kesiyor :p (dalga geçmek için demiyorum)

7. pro kullanıcının rütbe için kris kestiği görülmemiş .. cubi ,kapı veya farklı şirket dururken..

8. Kim banlandı be ! TR3 teki gemilerin %90 'ının sadece argesi gitti onu da geri yaptılar ! Kimi kandırıyorsunuz ?! ŞİDDETLE KARŞIYIM ! ! !

9. Zaten proluk orda başlar adam bağımsız diğerleri gibi özenti değil :p
    Sonuna kadar arkandayım!

10. onu bende biliyorum mağlesef ki global da da aynı şey var sıralamadaki oyuncular bırakın banlanmayı uyarı bile almadılar bu zaten darkorbitin ne kadar adaletli olduğunu gösteriyor :) fakat onların şuçunu oyuna yeni başlayan oyuncular niye çeksin ki ? hepsi x-1 x-2 de kasılıyor.

11. Doğru. Ve sonuna kadar da destekçisiyim. Ama yeni başlayanlar bile artık sibelon kesecek güçte. Genede rütbelerin geri gelmesi doğru olur bu birçok oyuncuyu sevindirecek emin olun.

12.  
  13. Benim kastettiğim zaten sadece kris değil yani rütbe kasmak için düşman yada cubi den farklı her hangi bir yaratık :)

Son düzenlenen: 9 Ocak 2014
  14. KARANLIK

KARANLIK User

Ben pek olumlu bakmıyorum.Onlar sonuçta haksız bir şekilde elde edildi.

15. modum bence verilsin ben acm.alb olcağım yerde kurmay binbaşıyım kapılardan yaptıgım rütbelerle arada bir flax kasarak para elde ediyordum canım sıkılınca x2 ye gidip pet atıyordum yaratıkları toplayıp

16. KARANLIK

KARANLIK User

Verilip verilmemeside elimde değil maalesef :) Konu eğer gerekl desteği alırsa gerekli yerlere iletirim.Gerisi merkezin vereceği karar.

Ancak ben pek ümit vermiyorum açıkçası çünkü siz haklı veya haksız kazansanızda haksız kazanmışlara yarar olur.Pek oluru yok konunun.

17. Ne diyorsun be kardeşim ne sibelonu. Yeni gemi açtım 11 level oldu boss kristallon dönüyorum 10 dakikada bitiyor. Yeni başlayan artık zaten vengeance alıyor, hız kalkan yapıp ( crediyle ) eski haritaları bile basıyor yani yeni başlayan ezik diye bir durum yok . ! Geri verilsin diyenler de gözümde botçu olmuşlardır ! Benden rütbe gitmiyor mu? Gidiyor elbet 60-70 bin puan gidiyor ancak 18 level gemi de TEĞMEN GEZMESİN SİZ ACEMİ ALBAY OLACAKSINIZ DİYE ! ! Ben gayet memnunum, Binbaşıyım, kendi yağımda kavrulurum, Binbaşıyım ama Kurmay Albaylara taş çıkartır onu da onlara yediririm ! Öyle bot çıktığından beri eskilerde kasılıp sıralamaya oturmada değil işler ! Adam kurmay olmuş sıralamada ilk 10 da bot kullanmış seri, ne bann ne bir uyarı, 17 level gemiye patlıyor oyunculuğu yok. Böyleleri çok ! Hiç değilse streuner lordakia rütbeleri alındı biraz düştü rütbeler. Yoksa daha da rezil olacakları var !!!! Üstüne alınan istediği açıdan algılasın, uyarıdır hakarettir ben sözümün arkasındayım. RÜTBELERİN FIRLAMASINA SEBEP OLACAK HER ŞEYE KARŞIYIM ! ! ! ! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

18. Sen zanediyorsun herlhalde sadece sana verilecek onlar senden başka o sw de kımse lordakia suturner kesmedımıkı belkı rütben dahda düşek uzman yüzbaşı olacan
    Bende arkandayım kardeşim Helal olsun Sana!

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  19. Sağol kardeşim hala içinde anlayış kalmış üyeler var onu anladım ... Bir de kendi rütbesinden başka kimseninkini düşünmeyenler de var ! ! !

20. birincisi niye bu kadar asabisin konun başından beri bir bağrınmalar söylenmeler adam burada fikrini paylaşıyor doğru düzgün hayır ben destek vermiyorum desen yeter milleti konuyu açtıracağına pişman ettirmesen iyi olur biraz empati yap.

TSUNAMI™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.