Lordakia ve struner rütbesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●нєℓмѕ●●∂єєρ●● tarafından 8 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burada empati yapılacak bir durum yok kardeşim ! Adam resmen 1 rütbe atlamak için onca geminin emeğini çöpe attıracak. ! Sanıyor ki o puanlar verilince rütbe atlayacak, düpedüz saflık ! ! Tek onun rütbesi artacak sanki. Tek puan kaybeden sen misin ? ! Herkes kaybetti verilse herkese verilir sen geri binbaşılığa inersin unut acemi albaylığı ! Sık dişini kas gemini git LoW yap görev yap bizim hakkımızı, onlarca geminin hakkınız gaspetmeye hakkı yok kimse de veremez bu hakkı ! ! Nasıl tepki vereceğim de kimseyi ilgilendirmez bu da ayrı bir durum beğenmiyorsan yorumlarımı gizle görmezsin beni de ayar etmemiş olursun ! !

2. senin tepki vermene karışmak gibi bir niyetim yok ve kimsenin de olamaz zaten benim tek söylemek istediğim biraz daha sakin bir şekilde düşündüklerimizi dile getirmek bilmem anlatabiliyormuyum ?

3. Anlaşıldı senin rütbeyle filan işin yok acemi yüzbaşı filansın oyun güzel kardeşim sen az oyuna gir ..

4. güldürdün beni bilmediğin konularda yorum yapma acemi yüzbaşıymış :) ben o rütbeleri geçeli çok zaman oldu her neyse yeter bu kadar sana gerektiğinden fazla zaman harcadım

5. Merhaba ,

Yazmaktan biz yorulduk fakat siz anlamamakta hala inat ediyorsunuz. Eğer gerekirse konuyu kilitleriz fakat her konu pat diye de kilitlenmez. Ayrıca konuyu beğenmediyseniz uygun bir şekilde düşüncenizi yazarsınız olur biter. Uzatmanın yada tartışmanın bir anlamı yok.

Konuları amacı dışına çıkarmamaya ve tartışmamaya dikkat edin.

İyi forumlar.

6. Ben görüşümü olduğu şekilde bildirdim modum. Gelmiş burada hala bana edebiyat yapıyor. Beğenmediyse yorumu gizleseymiş konuyu uzatıp duruyor

7. o değilderütbelerin tekrar yükselmesi içinbence yeniden düzenlenmesi lazım. mesela önceden 10.000oyuncuvardı eicde 5.000 tanesi bottan kapatıldı. rütbeler2 kat yükselmişoldu. şimdi de rütbelerin eski haline dönmesi için2 kat düşürülmesi şazım. örneğin albay %0,5 se %1 olmalı.
    bu fikrim ile ilgilibir konu acarsanız sevinirim bentelefondangirdiğim içinimlahatalarım çokoluyor kusura bakmayın İyi Forumlar...

•62•DΣЯSİМŁİ• bunu beğendi.
  8. FASTRAC

FASTRAC User

bence verilmesin yaratıklar çabuk imha oluyor die milet gene eski haritalara gelecek rütbe kasmaya Darkorbit yönetimi stranür ve lordakilerden rütbe puanlarını almakla iyi yapmış zayıf gemileri düşünmüşler.

9. Kesinlikle geri vermeliler

10. Bu @Hunter_Of_Dragon da rütbeler geri verilince üsteğmenliği alacağını sanıyor. O rütbeler geri verilsin sen bırak üsteğmenliğe asteğmenliğe bile razı olursun.

11. Bot varken bota koyan adam milyonlarca struner lordakia kessin 1 uyarı alsın darkorbit 1 yıl sonra beyler artık bot kalmadı biz struner ve lordakia puanlarını geri veriyoruz desin yok öyle bir şey fakat şöyle bir uygulama olabilir struner ve lordakia rütbe puanı verecek fakat bugünden önce kesilen struner ve lordakia rütbe puanı olarak verilmeyecek

12. bence hic bi zaman verilmemeli haksız kazancın cezası dahada ağır olmalı bana kalsa saimon ve mordonuda ketiriirm :) -1

13. Olmamalı, rütbe puanları baya artar ve bu kimsenin istemeyeceği bir şey, üstelik hâlâ bot kullananlar var yok demeyin sayısı az da olsa var ve bu yenilikten en çok onlar faydalanır, -1.

14. Bencede olmamalı

15. Konuyu hortlatmışsınız :)

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.