lov

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jackdanielss tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben uzun zamandır lovdaki tüm yaratıkları ortaya gönderip sadece falconu kesıyorum, bu aralar bi meselesi varmış haberim yok, şu ne zaman düzelir ve bug düzelice yine aynı şekilde devam edersem suç mudur?

2. Merhaba ,

Eğer kapıya girip normal şekilde yaparsanız bir sorun olmayacaktır. Fakat Low kapısı bug'u dedikleri Falcon'un saldırmaması ve kolay kesilmesini sürekli yapılırsa GİŞ kuralları gereği bug kullanımından dolayı merkez tarafından belirnecek yaptırımlar uygulanır.

İyi forumlar.

3. sıkması durumunda bi problem yok yani öyle mi? sık yapılması derken mesela?

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yani falconun sana vurmamasını sık yaparsan ceza alabilirsin anlamında

5. Merhaba ,

Arkadaşımızın dediği gibi eğer oyunda oluşan bug ( oyun açığı ) haksız kazanç elde etmeye yönelik kullanılırsa ceza alma durumu vardır. Oyun dahilinde olursa bir sorun yaşanmaz.

İyi forumlar.

6. peki s modum ben giriyorum low a içerdeki bütün yaratıkları kesiyorum falcona gelince genelde geldiği gibi öle duruyo sade roket atıyo arada . bazen 2 kişi giriyoruz birimizin canı azalınca açığa çıkıyor vuruşu diğeri alırkende gene sıkmayı bırakıyor arada. şimdi ne yapayım şu durumda.falcon sıkmayı bırakınca bende bırakıp çıkammı yoksa vurmaya devam edip kesemmi kararsız kaldım (bütün yaratıkların kesilmesi vs. tek başıma 2 saate yakın zaman alıyo)

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Smod'umuzun da dediği gibi kapıyı normal yaparsanız bir şey olmayacaktır.

Konuya gerekli cevap verilmiştir kilitlenmesi uygun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.