low banned ları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve digitalman tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. digitalman

digitalman User

az önce konu açtım low bannlamarı ile ilgi FM gereksiz cevap verip kilitlemiş yönetim elinden geldiğince low bannlamarı ile ilgili bilgi vermemeye çalışıyor ama oyuncular bir yerde müşteri bunu öğrenmeye hakkımız var 16 milyon uri kasan adam bann yiyor ama 3 gün sonra gemisini açıyor 450 bin uri kasmışım 30 gün bann yemişim ve bu bann ın neye göre verildiğini nasıl yediğimizi hiç bilmiyoruz yönetimin bize bunu açıklaması gerek.
    yoksa biz yönetimin neyine güvenecez?
    bizim hakkımızı aramamız için savcılıktan başka çare bırakmıyorlar.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Cihan Fm verdiği cevap gayet yerinde bir cevaptır. Sizin almak istediğiniz bilgi bizler tarafından verilmez bu konuda support sze gereken açıklamayı yapacaktır. Bizler burada forumun düzenini sağlamakla ve oyunculara yardımcı olmakla görevliyiz.

İyi Forumlar

3. digitalman

digitalman User

gökmen adminim sizde biliyorsunuzki support çok umursamaz onlarda sizin değiniz şeyin aynısını söylüyorlar bu konu hakkında bilgimiz yok diyorlar peki bunu bilen kim , kim bizi bannladı , kendiliğimizden bann yemedik ya biz kiminle muhattap olacaz kim bizimle ilgilenecek?

4. Bu cihan tr 4 teki oyuncu cihan sa başka cevap bekleyemezsin zaten her türlü numara var boşuna birinci olmuyo

5. digitalman

digitalman User

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dark Orbit oyununa kayıt olduğunuzda G.İ.Ş Kurallarını kabul etmiş olursunuz.

"5.1 Kullanıcının, kullanıcı başvurusunu göndermesiyle ve oyunları veya hizmetleri kullanmasıyla GİŞ’i kabul etmiş sayılır. Bunlar portalda her oturum açılması, özellikle oyunlara her katılım veya hizmetlerin kullanımı için geçerlidir. GİŞ, kullanıcı başvurusu gönderilmeden önce yazdırılabilir veya sürekli bir veri taşıyıcısı üzerinde kaydedilebilir."

Genel İş Şartları'da ki bir maddede , oyun açıkları ile ilgili durum açıkça belirtilmiştir.

1.2.10 Genel hataları veya programlamada bulunan hataları çıkar amaçlı kullanmak yasaktır. Fark edilen hatalar hemen hata forumuna, İRC veya E-posta olarak haber edilmelidir.

Bu noktada üye , G.İ.Ş. Kurallarını ihlal ettiği takdirde ne itiraz , ne de şikayet hakkı bulunur.Sizler bu kuralları ihlal ettiğiniz halde , birde hesap soruyorsunuz.

Low kapısı hakkında uygulanan ceza sistemini , Kime ne yaptırım uygulandığını , uygulanacağını bizler bilemeyiz.

LOW Kapısı hakkında bu cezai yaptırımın özellikle sizlerden gelen şikayetler kapsamında , haksız kazanç sağlayan kişilerde yapıldığını unutmayınız.

"Vay efendim o 3 gün ban aldı , Ben Niye 30 Gün aldım" , Bizler bu konuda ne yorum yapabiliriz , Nede size neden açıklaması yapabiliriz.

Bu konuda size cevap verebilecek tek kişi , Supporttur. Supportta size cevap vermezse yapacak bir şey yok.

Eğer haksız ceza aldığınızı düşünüyorsanız , Hukuk yoluna başvurabilirsiniz.

"13.2 Mahkeme yeri Lüksemburg’dur."

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.