Low (Bug mudur?)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darko_pro1 tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darko_pro1

darko_pro1 User

Arkadaşlarla 3,5 saatin ardından low kapısını bitirebildik :D grup fulldü sonunda zorlayınca çoğu gitti :)

Şimdi benim sorum falcona sıkarken bazen lazer sıkamadı bize ama roket atabildi bugla alakası olabilirmi eğer sıkıntı çıkarsa ben konuyu açtım suç bizde değil. Bu olay 2 kere oldu kesmek uzun tabi ama biz kaçınca diğer arkadaşa geçiyor lazer sıkıyor. Yararı olurmu bilmem ama resimde atıyım sadece roket attığı hali böyle ben kaçınca lazer sıktı ama.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bunu bir kazanç haline çevirip , Saat de yada Günde Milyonlarca yada Binlerce Uridium Kasarsanız , hesabınız incelemeye alınır. Ancak bunu standart bir şekilde oynadığınız sürece , Aradan size saldırmamasının bir sorun olacağını sanmıyorum

Low kapısı ile ilgili açıklamaya ve yaptırım uygulanılacak oyuncular ile ilgili detaylı bilgiye ; LoW Kapısı İstismarı ulaşabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.