Low Century FALCON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •İ•M•P•Д•R•Д•T•O•R•™ tarafından 2 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir şeyi çok merak ediyorum ben hangi oyunda olursa olsun oyun içi yaratıkları asla playerden üstün olmaz tamam yaratıgın canı vuruş gücü üstün olabilir ama en sonunda kesilir.

BU oyunda resmen yaratık playerden üstün ne alaka diceksiniz yaw oyun yaratıgı basit bir şeydir.

YARATIK KENDI KENDINI TAMIR EDIYOR tamam bu saçmalıgıda anladık etsin . Refaket gemileri sürekli geliyor 1 kere gelmesi mantıklı olan paso geliyo onuda geçtim derdim bunlar degil .

BU YARATIGIN MENZILI BENIMKINDEN NASIL ÜSTÜN OLABİLİR

bunu anlamıyorum arkadas bu nasıl bir orantısızlıktır hayır yani bu yaratıgı yaratanlar bu olayı gormezden gelip unutmuşlar mı yaw düzeltin şunu ya böle alakasızlık olamaz ya emek veriyoruz elit harcıyoruz başlangıctan öteye gidemiyoruz illa 8 kişi girmek mi lazım 8 kişide girince kapıdan kascamız uri bi işe yaramıyor bi faydası yok 3 kişi bile çok gurup olayı cogul olur ve 2 kişi 1+1 den oluşur yani gurup olur 3 nedir ya

2. Low kapısı grup kapısıdır. Nasıl hades kapısına 4 kişiden az giremiyorsan, lowa da 3 kişiden az giremiyorsun. O zaman 2 arkadaş hep o kapıya girer sürekli orada kasılırlar. O zaman bir anlamı kalır mı işin? Bence gayet güzel bir kapı

3. RisKy

RisKy User

He o kadar yazıdan tek takıldıgın 2 3 mü? 10 satır var ben zaten 2 3ten bahsedıyorum

4. Eskiden daha güçsüzdü fakat kapıda buglar filan bulununca falcon güçlendi yanlış hatırlamıyorsam 3 kat
    Etkinlikler dışında oyunun en çok uridium veren yaratığı olduğundan güçlü olması normal üstelik kapıya girerken galaksi kapısı gibi bir bedel ödemiyorsun.Çok zor oluyorsa bir arkadaştan Aegis almasını rica et can bassın başka türlü giriş ücretsiz sınırsız uridium sağlayan kapı olurdu.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen aynı konu içerisine farklı iki hesap ile cevap yazmamaya özen gösteriniz, aksi halde ceza alabileceğini unutmayınız. Ayrıca bahsettiğiniz durum (LOW)Grup Kapısı adlı konuda şu şekilde ifade edilmiştir;
    Falcon'un içinden çıkan npc'lerin hepsini kesmeyip 3-4 tane kaldığında Falcon'a sıktığınızda çok daha kolay kesebileceğinizi göreceksiniz, mutlaka deneyiniz.

İyi forumlar.

6. Grup kapısı olduğu için yaratığı tek geminin kesememesi çok normal(bazı gemiler ile tek kesmek de mümkün).

7. Soyuz*

Soyuz* User

Mümkündü, o gemi mimesis idi.
    Şimdi direk hasarı yiyor 3 saniye falan dayanırsınız.Low kapısı tek yapılmaz ama yapanlar var tabiki hala açıkları da mevcuttur.

8. Full bir gemi ile kalkan bitene kadar Mimes ile dayanmak mümkün ve başka bir taktik ise venom özelliği atılıp atan kişi geri çekilirse Falcon özellik bitene kadar başkasına dönmez.

Spinaci bunu beğendi.
  9. Benim 2 tane hesabım var ne alaka konuyu bunla açtım devamında yorumu onla attım neyın banından bahsedıyorsunuz siz ? ben kurallarda göremedim banla alakalı birşey banada bi zahmet paylaşırmısınız ? Hata mı görmek istiyorum o kadarda okumuştum 2 3 kere kuralları gözümden nasıl kaçmış anlamadım şuanda okudum gene göremedim size zahmet kimsenin anasına bacısına şahsına sövmedik hile hurda yapmadık dolandırmak etmedik. 2 farklı hesaptan yazınca ban yiyicekmişim kuralı paylaşırmısınız bileyim ona göre davranıyım.
    (Dip Not: -''Bu arada support olsun burası olsun bu ban olaylarına hastaym ya aynı gunde 2 mail degişirsen 1 ay sana ban verirler hesap paylaşımı dıye ama hileli adamı ıhbar edersın subborta bız o işe bakmıyoruz diye ceza yapmazlar al digeride burası ban yermışım kural ihlali yapmışım '' )

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba ,

Tartışma ortamı yaratmayınız.
    Darkorbit türkiye forumunda iki hesap kullanmak yasaktır. Üyeleri kandırmaya girmektedir. Türk hukukunda hangi olaya denk geldiğini araştırıp bulabilirsiniz.
    Tekrarında ceza alıcaksınız.
    Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Lyngvia bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.