low ceza

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm dun bann atilmis bann demeyin suna 2 gun gemin yatsin yat dinlensin hesabi ben kisa ve ozet gececem hani gis kuralini diyorsunuz ya burda bug kulanmak yasak yakalarsak bann atariz geminiz acilmaz vs vs diyordunuz ne oldu bu sizin gis kuralarina bir anda insafami geldi gis yada adamlar 1 ayda 10 milyon uri kasdi cezasi bumu simdi en kotusunun gemisinde 1 milyon turuncu var ben burda para basacam siz cikip 3 ceza 30 gun ceza ne oldu oldu bitti masallah cezasiy verdik bir daha olursa kapatirizmi diyecekseni

yine dark klasigi ceza sekili isde bu yuzden oyunu millet birakiyor ya ya bann at
    yada oyunu kapa yapamiyorsaniz oyunu kapatin bence

ben boyle bir gis kurali gormedim boyle bir kollama gormedim ne varsa hep burda var neyse rezilik diz boyu

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Düşüncelerinizi gerekli yerlere ilettik.Lütfen üstelercesine konu açmayınız.Elimizden gelen birşey yok.Tekrarında cezai işlem uygulamak durumunda kalacağım.

İyi forumlar

S*a*K*a*L*e*Y*n bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.