LoW Da Bugdan Yararlandım :/

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★MΣGΛŦЯØИ™★[PRTZ] tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Bi LoW Yapim Dedim Ve yaratığı uyuttum (bunu 3-5 kere yaptım) sonra birden aklıma ceza geldi bann verme uyarı verme givi cezalar. Bunu Yaptığım İçin Bann Veya Uyarı Yermiyim ?

Ama Ben Masum Gibiyim :) Dışardan Hiç Bir Program Kullanmadan Oyun un Açığını kullandım :/

BEN BANN YERMİYİM YEMEZMİYİM ONU MERK EDİYOM ? :confused::confused:

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kurallar gereği oyun açıklarından ( hatalarından ) yararlanmak ban sebebidir.

Belirttiğiniz bu açık ile ilgili kullanıcı hesapları üzerinde bir işlem yapılıp , yapılmayacağı konusunda kesin bir bilgimiz bulunmamaktadır.

O yüzden hesabınız kapatılır / kapatılmaz şeklinde bir yorum yapamayız.

Öyle ki bu sorunu teknik ekibe uzun zaman önce bildirdik ve hala bildiriyoruz.

Sanıyoruz ki bu sorunun kaynağı oldukça derinde ve bu yüzden düzeltilmesi zaman alıyor.

Sizlere önerimiz , GRUP ( LOW ) Kapısına bir güncelleme gelene kadar girmemeniz yönündedir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.