Low Da Yaratık Kaçması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

Merhaba arkadaşlar herkese iyi oyunlar iyi forumlar.

Benim bir önerim olacaktı. Low haritasında malum yaratıklara kamikaze atamıyoruz. 3 kişiden aşağı da giremiyoruz. Yaratıkların can kalkan vuruş değerleri de arttırıldı. Ben diyorum ki burada ki yaratıklar kaçmasın zaten vuruşları falan bir o kadar yüksek. Ne dersiniz güzel olmaz mı ? Bari burada yaratık peşinde koşmayalım

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Konunuza anket eklemeniz gerekmektedir.

Keyifli forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Aslında güzel bir öneri. Ben LoW'u sık yapan biriyim. Kaçmasa gerçekten güzel olurdu. Sırf bu yüzden Hooligan'ın hızından LoW'dan soğuyorum. Anket eklerseniz severek olumlu oy kullanacağım...

4. OpTİMuS

OpTİMuS User

Teşekkürler modum. Evet arkadaşlarım konuya destek olabilir miyiz bu yaratıkların kaçması eminim bir çoğumuzun canını sıkmakta.

anakin5555 bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Modumuzunda belirtmiş olduğu gibi,konunuza bir anket ekleyerek düzenlemeniz veya yeni bir konu açmanız gerekmektedir.

Kurallar gereği anket eklenmeyen konular 24 saat içerinde kapatılmaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.