Destek LoW grup kapısı mı ? , Kutu toplamak mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Öncelikle gemiyi söyliyeyim rahat yapar mıyım ? tekbaşıma
    vega-goli-aegis-citadel-sparhead
    11-lf4
    full bo2
    full elit hız
    9 iris (9havoc)
    Pet lazerleri açık 15 level
    Elitim bol
    arge 28

Sorum şu , katlayıcı ile kutu toplamak mı daha karlı yoksa low yapmak mı ? Lowda şeref tecrübe vs de kasılıyor.Ama uri olarak çok mu az kasılır lowda ?

Cevapları bekliyorum.

2. Aliens

Aliens User

Merhaba. Eğer iyi bir grubunuz var ise LoW tavsiye ederim. Ama katlayıcı çekip PVP'de kutu toplamanız da baya bir karlı olacaktır. İyi forumlar.

3. FairyMind

FairyMind User

Grup yok tek başıma yapıcam :D

4. katlayıcıya sürekli para vercene low yap daha iyi :) lowda daha fazla kasabilirsin gemini geliştirdikçe

5. Aliens

Aliens User

Merhaba. Geminizin durumu nedir? Yazabilir misiniz?

6. Low değişti mi yoksa siz mi lowu bilmiyorsunuz? Low grupsuz aşırı zor bir kapıdır ki zaten 3 kişi olmadan kapıya girilmiyor.

Low için grubu full dizili gemilerle doldursan yine değmez boş kapı. Adminle girip yaptık 30-45 dkda 10k uri ya var ya yok.

Bu ekipmanlarla lowa girip x4 sıksan büyük ihtimal 12 saatten uzun bir sürede bitirirsin. (Bug varsa o başka)

Burada lowu sormak bile büyük hata tabiki kutu daha iyi.

7. Aliens

Aliens User

Siz becerememişsiniz. Ben tek başıma düz 45 dakikada yapmaktayım. Ve çokta karlı bir kapı. Cubikon boşsa tabiiki LoW yapılmaz. Ancak doluysa en iyi kasılma yeridir. Çok zorlarsam 150.000 üstüne kadar kasabilirim o kapıda. Yeterki seprom veya promerium ve DMG-BO1 olsun.

8. Senin gemi full dizili x4+rsb sıkıyorsan zaten zarardasın ama low 2-3 ayda değiştiyse bilemem.

9. Aliens

Aliens User

Hiç değilim. 30bin x4 atıyorsam Gamma açıp 60bin alıyorum. Bence LoW çok karlı. Ki zaten ben oraya sıralama ve rütbe için giriyorum. İyi şeref alıyorum. TP de iyi. Ama Uridiumu sayesinde çok kapı dönüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.