LOW GRUP KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Choragon-[ELF™] tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve adminlerim low kapısında hiç yaratıkları kesmeden bütün şamandıraları tek tek aktif etsem sonra hepsini bir yere toplasam kamikaze ile kessem sonra kaçanları temizleyip Century Falcon u kesip bitirsem bu bug sayılır mı?

Şuan herkes bunu yapıyor ama ben cesaret edemiyorum.Eğer normalse bende yapacağım.Şimdiden teşekkürler.

2. bug sayılsa da bişey olmaz sanki herkes direk bug yapıyor birşey olmuyorda sen böyle yapınca mı olacak 130. sıradaki adam 1 ayda beni geçti ben 75. sıradayım düşün yani adam ne yapıyorsa lowun içerisinde

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyunun açıklarını kullanmak veya oyuna dışarıdan müdahele etmek yasaktır. Sizin bahsettiğiniz bütün NPC leri toplayıp kamikaze ile etrafa saçmak ve ardından düşük canlıları kesmek. Bütün NPC ler bitince kamikazeyi kesmek olarka algıladım bunda sakıncalı bir durum gözükmemektedir. Ancak LOW kapısı grup kapısı olduğundan baya zamanınızı alabilir.

Keyifli Forumlar

4. evet modum sizin dediğiniz gibi teşekkür ederim iyi günler.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

iyi günler.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.