LoW Hanging Fruit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuAaAH tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yazılsın mı

1. Evet

76,5%
  2. Hayır

23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MuAaAH

MuAaAH User

Selamun aleyküm forum kardeşlerim konudaki gibi bu görevde Demaner kesmemiz gerekiyor ve ilk sıkmamız gerekiyor ve neredeyse imkansız bir şey bu sizlerinde yardımıyla sıkan herkesin görevine işlenmesi için elimizden geleni yapmalıyız lütfen yardımcı olalım

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Grup olarak saldırmayı deneyebilirsiniz.Çünkü saldıran herkese işlemesi haksızlıklara neden olacaktır.

İyi forumlar

3. MuAaAH

MuAaAH User

Grup olarak saldırıyoruz fakat ne fayda ediyor hiç bir şey değişmiyor bu fikire katılanlar olacaktır eminim zaten oyundakilerin yarısından fazlası 200 bin vuruyor buna ihtiyaç duymayacakları için böyle bir şeyin yapılması gerekiyor cevabınız için teşşekür ederim :)

4. bence de benim herculesler full 10 du 12 oldu görevleri yaptım da herculesi olmayan arkadaşlar alamadı 100 kişi bekliyor zaten %5 şansa sıkabilirsin 5 taneye ilk sıkmak lazım bide

5. 8 kşilik grup kurarsanız 8 kat şansın olur Ben kurdum 5 de 1 şuan 4 tane daha kesmem gerek

6. aynen inandık yaptık eski görevi 0 dan 5e 2. görevide 2ye getirdim hala bi şansımız var daha kaç gün var önümüzde

7. redking20

redking20 User

biraz zor daha bnm sıfır

8. sonunda herkulu aldım 8 saatte 8 kişilik grup ve ts de konuşarak

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  9. Bizim türk milleti çok yabani oluyor full adamlar geliyor adamı deli ediyor ya illahaki adam kesecek normalde kesemiyor ezolar orda kesiyor.

10. Lion_[17]

Lion_[17] User

bu görev tam olarak ne zaman bitiyor beyler bilgisi olan cevap versin.

ben daha 1 inciyi yapıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2015
  11. Bugün demanerin son günü olması gerek

12. Lion_[17]

Lion_[17] User

peki görev kalsa başka zaman cıktıgında yapabilirmiyim ki?

13. evet yapabilirsin iptal etmediğin sürece sıkıntı yok köşede bekler.

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur. Etkinlik hakkındaki görüşlerinizi buradan bildirebilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.