Low haritası, önemli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #BuSonOlsun! tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi çalışmalar mod arkadaşlar

Bildiğiniz üzere herkesin dilinde bir falcon bugudur gidiyor. Bu sorun düzelene kadar falconu normal biçimde kesenlerle kesmeyenleri nasıl ayırt edeceksiniz söyler misiniz? Ben normal kesiyorum önce ufaklıkları bitiriyorum sonra eliterle falcona giriyorum lakin uyutup rahat rahat kesenlerle benim gibi kesenleri nasıl ayırt edeceksizi işte bunu merak ediyorum.

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Orası biraz karışık bence bu aralar girme kapıya ne olur ne olmaz arada kaynarsın falan gerek yok bence

3. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

Benim anlamadığım oyunda teknik bir hata var diye hesapların niye kapatıldığı o hatayı çıkarmasanız oyuncular kullanmazdı siz ne derseniz oyuna ne yenilik katarsanız katın oyuncular kolay yoldan fullenmeye çalışacaktır gidip 1 saat kasılıp 5 k uri almak yerine 20 dk da 5 k uri almayı tercih ederim yani kime sorarsanız bu cevabı verir bir ara oyunda teknik bir arıza olmuştu herkes milyonlar vuruyordu yani bence darkorbit oyuncuları suçlamayı bırakıp teknik ekibi oyun yazılımcılarını suçlamalı.

HaYaLeT003 ve mahir_527 bunu beğendi.
  4. Eski oyuncular bilir.Eski zamanlarda yaratıkları uyutarak keserdik ve yeni bir güncelleme ile artık yaratıklar ateş etmeye başladı.Herhangi bir oyuncu ceza almadı.

Bende arada sırada low haritasına girerek sadece falcon yaratığını kesiyorum.

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  5. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

5-2 de biraz yaratık keseyim diyorum açılıyorum önüme gelen 5 yaratıktan 2 si uyuyor ve sıkmıyor bu benim suçum mu yani ?

6. mahir_527

mahir_527 User

Olay bu kardeşim aylardır niye bu kadar uzatıyosunuz anlamadım gitti.Bütün oyunlarda geçerli bi kural varsa o da bir açık bulundumu kapıtalana kadar oyuncuların onu kullanacağıdır.Arkdaş haklı ya tonlarca para vercez ya gidip 1 sene boyunca tallona cubiye sıkcaz yada bu lowu yapacaz.Bence bu açğı kullanan oyuncuları suçlamak yerine oyunu daha kolay hale getirmeyen yapımcıları yada aylardır açğı kapatMAyan teknk ekibi suçlamak daha etik olacaktır.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Evet ve her resarttan sonra ilk npcler tek atışta patlardı az tek atışta cubi kesmedim tabi ozamanlar tek kessek imkansız gibi bişiydi

8. BonusRasta

BonusRasta User

Aynısı bende de oluyor, adam Cm'e şikayet ediyor npc'leri uyutuyor ceza verin diye :) Bende adam supportta söyle dedim bakalım ne olacak

9. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

Zaten darkorbit falcon bugu yapanları banlıyamaz benim yakın bir arkadaşım ve babası sıralamada 3 gemileri var 3 ü de yaptı en az 10 kere yani ki bir geminin hala yaptığını biliyorum

10. Merhaba ;

Bot kullanarak kutu toplayanlar ile eliyle kutu toplayanlar nasıl ayırt ediliyorsa öyle ayırt edilecek. Gerekirse herkesin hesap geçmişine teker teker bakılacak. 21. Yüzyıldayız arkadaşlar, devir teknoloji devri. Aklınıza bile gelmeyecek teknolojiler mevcut şuanda, bir o kadar da yazılım. Siz zannetmeyin ki sizin deyiminizle FALCON BUG'u yapanların yanına kâr kalacak. Fakat siz herkes yapıyor diye yapmaya devam ederseniz sizde ban alırsınız. Ve samimiyetimle söylüyorum, o gün foruma gelip "NEDEN BAN ALDIM?" diyenleri de kendi elimle forumdan banlayacağım.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.