LOW haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ezberyapan tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ezberyapan

ezberyapan User

şu an low da falcon uyuyor.bu oyun açığımıdır.komple yaratıkları yapmadan.falconu çekip uyutup kesiyorum.bunu yaparken hariçten bir proğram kullanmıyorum.komple de kapıyı yapmıyorum.çünkü bunu kesmek daha kolay.
    eğer bana dersenizki bu oyun açığıdır,giş kurallarına göre ceza alırsınız.ben bunu kabul etmiyorum.
    1- oyun açığı ise neden iki aydır kapanmadı bu açık.
    2- eğer sırf bunu yapanlara ceza vermek için açık kapanmıyorsa,bu uygunmudur.
    3-bu falconun uyumasından faydalanıp yapanlarla yapmıyanların araındaki fark ne olacak.
    4-komple low yapın demeninde mantığı yok.çünkü çok uzun süren bir iş.
    5-BİZLER NET BİR CEVAP İSTİYORUZ.BU BİR OYUN AÇIĞIDIR VE BİLEREK KAPATILMIYOR.YAPANLAR DA CEZA ALACAKTIR.

2. Merhaba ;

Evet bu bir oyun açığıdır ve teknik ekibin bilgisi dahilindedir. Oyunda ki herhangi bir hatadan faydalanan kişiler gerekli cezayı alacaklardır.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.