LoW haritasının değiştirilmesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve balkes_ЯΞSŦ tarafından 15 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba...
    LoW un değiştirilmesi konusunda bir kaç sorum ve önerim olucak.
    Sorum LoW mademki değiştirilecekti neden diğer oyuncular o kadar urudıum kasıp gemilerini geliştirdikten cephane kastıktan sonra değiştiriliyor sorum bu.
    Önerim şuan oyuncuların çoğu kendisini lowda geliştiriyo kapısını low yaparak açıyo ve şuan low zor bi hale geliyo 3 kişilik grup gibi darkorbit kalabalık gruplarla oynanan bi oyun değil bu adminlerde çok iyi biliyoki maillere yolladıklar oyunu neden bıraktınız anketinde insanların bu konuda ne düşündüğünü soruyo bu konuda demek istediğim bu oyunda 1 arkadaş dahi bulmak zorken 2. bi arkadaşı nasıl bulucaz.Yaratıkların 3 katı gücünde olucağını söylüyosunuz bu kapıyı full+full insanlarmı girip yapıcak onlara özel bi kapımıki bu kadar zorlaştırılıyo bu konuda sadece falcon 3 katına çıkmalı diye düşünüyorum.

hőváŕdálı4ƻ bunu beğendi.
  2. bende katılıyorum şimdi ben low kapısı için hazırlanmıştım gemiyi yani kapıya girecek kadar 3 kişi işi bence kötü olmuş sadece falconun uyumasını önleyebilirsiniz diğer türlü zaten herkes emeği ile yapıyo çıkıyor gereğinin yapılmasını arz ederim. konu dışında olcak(konu nasıl açılır acemiyim :)

3. ben isterimki 4-5 katı güçlü olsunda ödülleri dahada artsın.ama tabi yapamayanlarda haklılar kategori belirlenmeli lowda zor orta kolay olmak üzere bence

4. Sağ üstte Yeni Konu Aç var oraya tıklaman gerekiyo.

Evet o da mantıklı daha önce bende bu tavsiyeyi vermiştim ama pek dikkate almadılar galiba.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.