Low Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEHLİKE tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEHLİKE

TEHLİKE User

Öncelikle ben sürekli Low yapan oyunculardan biriydim (yanlıs anlasılmasın gerek falcon gerek diğer yaratıkları kesmek için). Genelde low kapısına yanımda bir kişi ile daha girerdim cunku falcon gercekten zorlar ancak girecek arkadas bulamayınca tek girerdim. Benim merak ettiğim, ben 10 kez falcon kesiyorsam bu 6 sında bana vurmuyor (ister tek gireyim ister iki kişi) denk geliyor arada vurmuyor. Şimdi artık ben low kapısına girmeyeyım mi anlayamadım. Low a girenler ceza alacak mı almayacak mı ? Çünkü burada iki tür grup var, bundan yararlananlar ve normal low kapısına girenler (benim gibi). Artık düzgün bir açıklama yapmanızı bekliyorum çünkü bu iş çok saçma bir hal almaya başladı. İstemeden denk gelirde falcon vurusu keserse sonunda ne olacak bundan ceza alabılırmıyım diye düşünmekten kapıya girmeye çekiniyorum artık hatta 3 gundur girmiyorum.

2. Ancasin

Ancasin User

Kardeş uyuma sorunu var. Herkes low diyor ama normal oyun içinde de var. Sibelon kaç kere uyudu bende allah bilir. Aynı şekilde devolarium, aynı şekilde lordakium. Forumda boss tallonun ve barracudanın da uyuduğunu söyleyenler oldu. Nefes mod, teknik ekip inceliyor dedi. Sibelon bazen uyuyor bazen uyumuyor, bunu biliyorum, bilerek yaptığımız bişey yok ama bazen uyuduğunu biliyor olmama rağmen günlük kasılmama da ara veremem şahsen. Çünkü çoğu yaratıkda var bu sorun. Ben de senin gibi çekinir oldum, istersen inceleyen kişilerin açıklamasını bekle kardeşim, yine de sen bilirsin.

3. TEHLİKE

TEHLİKE User

Arada kristallonların vurmadığı oluyordu ama çok seyrek, haftada 1-2 kez denk geliyordu. Ben genelde cubi ve low kapısında takıldığımdan pek böyle şeyleri gözlemleyemiyordum yani denk gelmiyordu. Şu sıralar bu low kapısı hakkında sürekli foruma konu açılmaya başlandı e haliyle bu falcon banada vurmuyor ara ara bende işi riske atmak istemedim bundan dolayı 3 gün oldu girmedim low kapısına. Ama her ne kadar sürekli forumu takip etsemde bunun hakkında kesin bir yargı göremedim. Zaten calısıyorum, zamanım kısıtlı ustune ustluk birde bu yaptırım belirsizliği iyice beni kızdırmaya başladı. Teknik ekip üzerinde çalışıyor çalışmasınada biz ne yapalım bu süre zarfında kasılmayı bırakalım mı? anlayabilmiş değilim.

4. Ancasin

Ancasin User

Sibelonu var edenler uyumasına engel de olur herhalde, aynı şekilde diğer npc'lerde de :D Kimse duyuru gelene kadar kasılmayın diyemeyeceğine göre sen yine kasıl bence, sonuçta bilerek yaptığın bişey yok. Ama yine de bir modun veya adminin cevabını bekle istersen, en azından yetkili cevabı almış olursun, ben fikrimi söyledim. ;)

5. tabutçu99

tabutçu99 User

onun yontemi var dır haralde ama oyun sorunu bizim suçumuz yok ban almayız bence

6. TEHLİKE

TEHLİKE User

Bir yetkili çıkıp kesin bir şey söyleyene dek bekleyeceğim zaten 4 yıllık emeğimi böyle bir hata için riske atacak değilim elbet :)

7. Ancasin

Ancasin User

Benim 4 yıl olmadı ama aynı fikirdeyim tabii ki :) Dediğim gibi bilerek yaptığımız birşey yok, burdan da açık açık yazıyorum, gizli-saklı yok; sadece benim gördüğüm devolariumda, sibelonda ve lordakiumda falcondaki gibi uyuma sorunu var. Ancak bizim de baskınlara karşı gelmek için hergün uri kasmamız, gelişmemiz lazım :D Adamlar bu yaratıkları sıfırdan yaptıklarına göre bu sorunu da çözerler elbet, ben kasılmama devam ederim.

8. Merhaba ,

Diyelim ki yakın zamanda başlayan NPC'lerde uyuma sorunu var peki ya önceki durumlar ne olacak ? GİŞ kurallarında oyunda oluşan BUG yani oyun açığının haksız kazanç elde etmek için art niyetli olarak kullanılması yasaktır. Gerekirse içeriği değişebilir fakat yaptırımlar uygulanabilir.

Normal olarak oyun dahili içinde oyun kurallarına uygun oynayanlar sıkıntı yaşamaz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.