LoW İçin Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *_*๓є๔๔คђ*_* tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Goliath gemim var,4lf3 gerisi lf2 5 flax var x1 ile 1.5 2.5 arası sıkıyorum sizce tek başıma low yapabilir miyim?Süresi önemli değil?Bir de taktik verebilirmisiniz?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu şartlarda yapamazsınız çünkü 2. roleden sonra yaratıkların vuruşları çok fazla

İyi Forumlar

3. Peki sayın modum benim lowu yapmak için bir gemi sahibi olana kadar izlemem gereken yolu bana söyleyebilirmisiniz?Kristallon kessem olur mu?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kristallon kesebilirsiniz. Eğer ki bulunduğunuz serverda cubi partisi yapılıyorsa cubi de rahatça kasılabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. Merhaba,
    yeni başladığım için cubi partisi nedir bilmiyorum?Forumda konusu varsa atabilirmisiniz?Yoksa açıklarsanız memnun olurum

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

x-6 haritalarında bulunur ve haritada 4 tane bulunmaktadır her biri 1024 uri vermektedir tek başına kestiğinde ama toplu şekilde kesildiğinde adam sayısına göre uri bölünmektedir ve çok seri bir şekilde kesilmektedir.

İyi Forumlar

7. Merhaba,
    son olarak bana kristallonu nerde bulabileceğimi söylerseniz memnun olurum.Mümkünse yıldız sistemi üzerinde MMO şirketine göre gösterirseniz çok sevinirim

8. 1-7 1-6 haritasında kristallon bulunur

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

1-5 haritasından sol üst port 1-6 haritasına, sol alt port 1-7 haritasına atlamanıza olanak sağlar.
    1-8 haritasından sağ üst port 1-6 haritasına, sağ alt port 1-7 haritasına atlamanıza olanak sağlar.
    Bulunduğunuz haritayı söylerseniz yol tarifi verebilirim ;)

İyi Forumlar

10. Sanırım şuan 1-5e doğru gidiyorum gidemezsem yardım isterim teşekkürler :)

Yolu buldum teşekkür ederim de 1-5e nasıl geldim onu unuttum :D

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

12. Konu kilitlenebilir herşey için teşekkürler :)

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.