Low Kapandı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEHLİKE tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEHLİKE

TEHLİKE User

Şimdi low kapısına girmeyi denedim atlayınca direkt 2-1e atıyor. Kapandı mı kapı?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Low kapısına en az 3 kişi en fazla 8 kişilik bir grupla girilebilir.Grup olarak tekrardan deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. TEHLİKE

TEHLİKE User

Grup 3 kişilikti zaten ben atladım 2-1 attı oyun diğerlerinide aynı şekilde 2-1e attı. Yalnız grup, ben dahil toplamda 3 kişiydi yoksa ben hariç 3 kişilik bir grup mu olmalıydı?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Siz dahil 3 kişi olması lazım.Grubu bozup tekrar kurarak deneyin.

Keyifli Forumlar.

5. 3 kişininde low kapısına girmiş olması gerek 2 isi içerde 1 i dışarda olmaz

Son düzenlenen: 28 Haziran 2015
    Rehber bunu beğendi.
  6. TEHLİKE

TEHLİKE User

Hiç low kapısının içerisine giremedik ki portaldan atladığımız anda 2-1 hangarda başladık.

Tamam Rehber modum grup bozup tekrar deneyeceğim. Konu açık kalsın şimdilik düzelmezse yazarım

7. Ben bugün low a girdim öle birşey olmadı Eğer hangar binan ile geçmeye çalışıyorsan son güncelleştirme ile lowda hangar bırakılmıyor Lowdaki hangarlar 3.1 haritasına gidiyor

8. Belki açıklar devam ediyordur düzeltmek için kapatmışlardır. Bir şeyi farkettim benim sıralama acayip hızlı yükseliyor ve rütbe puanlarıda düşüyor. Buradan anladığım banlamalar yapılıyor olmalı yoksa günde 2-3 npc kesmekle 5 gün geçmeden 100 sıra atlanmaz :D

9. Merhaba ,

Low Kapısı hakkındaki bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.