LOW KAPISI AÇIKLARI KAPATILSINNN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____MERT tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ____MERT

____MERT User

HAKSIZ KAZANÇLA ELDE EDİLEN FALCON BUG'U OLARAK BILINEN BIR BILGI VAR BU KAPININ FALCON YARATIGI BUG'DA KALIYOR VE 2 KISI GIRDIGINDE TEK PETLE 12 BIN URI KASIYORLAR ÇARE BULUN BU SAÇMALIĞA

2. Çokmu youtube izledin birader düzeltilen bugları izlemişsin hep Videoların tarihlerine bak

3. ____MERT

____MERT User

1. SOKAK ARKADAŞIN DEGİLİM BEN SENİN
    2. TÜRKİYE SERVERLERİNDEKİ TÜM GEMİLER LOW KAPISINDA KASILIYOR

TR3 TR4 TR5 SERVERLERINDE GIT 1 GUN BEKLE PORTTA AYNI GEMILER KAC KERE GELIP GIDIYOR GORURSUN KAPANMIS MI ACIK KAPANMAMIŞ MI BILMEDEN KONUSMAZSAN SEVINIRIM.

4. arkadaşım bug felan yok heyheylemeyin milleti olmayan bişey için bug diyosunuz full adamlar orda kasılıyo inicekler sonra palaya görücem pala topluya biliyonmu

5. ____MERT

____MERT User

palayada ınse başka yerede ınse o low kapısında buğ var bunun vıdeoları bıle var yakın tarıhlerde atılan ya sen bu oyunuu bılmıyorsun yada yenı başladın ogrendıgını sanıyorsun ..

gereksız yorum yapma burda yetkılılere duyurmaya gostermeye calısıyorum

6. :D saçmalık bug olsa eski forumlara bak 2 aydan beri bug bug diyo millet eminim support bunu çoğu defa araştırmıştır bug felan yok işte neyin derdi bu

7. ____MERT

____MERT User

gereken cevabı aldım konusmaya gerek yok herkez neyın ne oldugunu nasıl bır calısma yaptıgını bılıyor yolun acık olsun

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Forumda tartışmayınız. Ayrıca bir konuyu birden fazla yere açmakta yasaktır. Dikkat ediniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.