LOW KAPISI DETAY

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar low kapısına tek başımıza girince bitirince 20-25.000 uri veriyormu + günün her saati sitedigimiz kadar girebiliyorsak çok iyi birşey bence ama bu kadar kolay olamaz uri kasma yöntemi eğer böyleyse kami3 alıp vip çekcem sabah akşam low yaparsam 2 güne aegis alırım :)

2. video paylaşım sitelerinde LOW kapısı taktikleri bulabilirsin , özellikle Kankırmızı'nın videosunu izlemeni öneririm
    kapıda 25000 uridium civarı kasıyorsun

3. hep istedigim zaman giriyorsam ohoo çok iyi o zaman :)

yeni gelen düzenlememi ne olmuş nedir o bi açıklarmısınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2014
  4. eskiden yaratıklar canları azaldığında haritada kaçıp farklı yerlerde duruyordu , sonra bunu değiştirip yaratıkların kaçmamasını sağladılar . fakat bu sayede oyuncular çok seri şekilde kamikazeyle yaratık kesince uygulama geri alındı yani ilk durum geçerli yaratıklar kaçıyor :)

5. Bunamı isyan ediyonuz abicim BP size nerdeyse bedavadan 25k belki günde 100k kasma olanagı veriyo siz isyandasınız yuh artık :D günde 100 k kasılırmı peki low da

Peki ben vip+kami 3 alsam yapabilirmiyim (gemi goli 9 iris full havoc 1 hercül 16 level diğerleri karışık irisler. 28 arge kalp var 5fl4)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2014
  6. zaten vip + kamikaze şart , rahat etmek istiyorsan aegis lazım ama goliath ile de reflekslerin iyiyse yaparsın , ben 1-2 kere denedım ama çok sıkıcı geldi yapmıyorum daha :p
    elit bir gemi yaklasık 40 50 dk da bitiriyor kapıyı ona göre hesapla yani gerisi senin becerine ve online olma sürene kalmış

7. o zaman yaparım sanırım ya hele yazın of anam günde 100.000 uri kasılır hakketten değil mi :) peki century falcona elit kullanmak gerekiyormu

peki century falcon zormu kesiliyor ben kesebilirmiyim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  8. tiaremy94

tiaremy94 User

Century Falcon'a x4 sıkıyorlar genelde century falconun 20-25k vuruş gücü var kesmesi biraz zor fakat verdiği ödül 5k uridium :))

Ayırca century falcon'u keserken lazerleri pro yla besliyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  9. peki ben seprom + x3+sab+kami 3 kesebilirmyim
    (gemi goli 9 iris full havoc 1 hercül 16 level diğerleri karışık irisler. 28 arge kalp var 5fl4)

10. Gemin sağlamsa falconu tek kesebilirsin.

Ama sağlam değilsen tek başına kesmen çok zor.

11. yav yukarda yazdım gemiyi işte sab x3 falan kullancam kesebilirmiyim

12. Yeni farkettim.

Bence tek başına kesinlikle kesemezsiniz.Falcon ayrıca ateş edip bıraktıktan sonra kendini tamir ediyor.En önemli özelliği ise bu.

13. peki x4 kullansam ? :(

14. x4 ve rsb kullanırsanız yine kesemezsiniz.

Eğer lf4 full geliştirmeleri full çift güçlendirici varsa belki kesebilirsiniz.

15. e peki düğer üyeler grup haritasından nasıl yararlanıyor 20k 5k arası uri alıyorlar ??

16. Son yaratık da arkadaşlarını çağırıyor yada patlıyor olabilirler.

17. melih

melih User

kardes ama low kapısı 1:30 saat kadar sürüyor 2 günde aegis alamassın :D

18. günde 2 kapı yapsam 50k 5 günde 250k :) melih zormu gerçekten falcon o kadar abartıldıgı kadar yoktur ya seprom sab x3 kami3 kesmezmi :(

19. Mavi bey Century falcon uber talondan daha sağlam bi yaratık ve vuruşu 25k değil 40-50k arası o yüzden tek kesmen imkansız. Orda tanıdık sağlam bi aegis cagırman tavsiyemdir.

20. tamam sağolun century falconu kesmeden 20 k uri oluyor oda iyi patlar çıkarım :))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.