LOW KAPISI(ELİT GEMİLER KAPISI)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CELLAT- tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LOW kapısında Kamikaze modülü kullanılsın?

1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CELLAT-

CELLAT- User

Bildiğiniz üzere darkorbit büyük bir yenilik ile low kapısını güçlendirdi.Bana göre güzel bir yenilik oldu fakat kamikaze kullanmama gibi bir yanlışıda beraberinde getirdiler.Düşük levelli ve düşük gemili arkadaşlarımızda bu lowdan faydalanmalıdır fakat 4 tane sadece x1 cephanesi atan normal 8 iris oyuncular bu kapıya girerse aldıkları şey sadece zaman kaybı olur ve bence tamamlayamazlar.Fakat kamikaze kullanılabilirse şayet bir ihtimal olur.Ya kamikaze kullanımı geri gelmeli yada kapının ismini low yerine Elit oyuncular kapısı olarak değiştirilmeli.Yada 3. bir seçenek kapı komple kaldırılmalı.Burda bize düşen yapılan anketlere oy kullanarak bütün oyuncular için kapının düzeltimesini istememizdir.Farklı bir düşüncesi olan arkadaşlarda yorumlarını eksik etmesinler. Teşekkürler.

MìЯÀ£À¥54 bunu beğendi.
  2. bencede kullanılmalı zaten zor bir kapı üstelik şimdi dahada zorlaştırılmış deniyor kullanılmalı en azından kamikaze ile npc nin canı azaltılabilir

3. CELLAT-

CELLAT- User

Kamikaze ile en azından düşük oyuncular bu kapıdan faydalanabilir aksi halde düşük oyuncular bu kapının önünden bile geçmemeli ben bugün 2 arkadaşım ile birlikte ageis ile denedik x3 ile 40 dkda anca bitti bütün kapı beslemeydi 5li roketleriydi x3 sab lazeriydi aldıgımız uri 10 k oldu bütün kapıdan toplam bu verdiğimize bile deymedi en azından kami ile süresi uzun sürebilir fakat elitsiz kesme şansımız olabilir.Lütfen görüş olarak bana katılanlar bu anketi diğer oyuncu arkadaşlarınada iletip oy kullanmalarını sağlasınlar yoksa 10 20 kişilik anket ile dikkat çekemeyiz.Saygılar.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konuya lütfen buradan destek veriniz.

İyi Forumlar

5. CELLAT-

CELLAT- User

Modum arkadaşın açtıgını görmedim anketi kilitleyebilir veya silerbilirsiniz desteklerimi ordan devam ettiririz.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.