Destek LOW KAPISI KAMİKAZE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ✮γλოγλო✮ tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LOW DA kamikazenin gerigelmesini istermisiniz

Bu anket 26 Aralık 2045 16:32 tarihinde sona erecektir.
  1. EVET

oy sayısı 7
    70,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 3
    30,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LOW kapısında kamikaze iptal edildi 3 gemi giriyoruz ama kamikaze olmadan elit sıkmamız gerekiyor o kapıyı yaparken ben x1 sıkmak istiyorum vew coğu arkadaşımızda öyle diye düşünüyorum low da kamikaze çalışsın.

2. bak darkobrit isinie nasil gelirse oyle yapar sizlerde uyguluyorsunuz ordan uri kasimi cokdu uri cekende yokdu onu kaldirlar

yakinda peti kpmile kaldirmazlar sasirmayin hersey olur burda .D

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hayır oyu verdim çünkü 8 kişi girildiğini düşün ve 8 kişinin hepsinde kamikaze 3 ve V.İ.P. var. O kadar kişi 30 saniyede bir kamikaze atsa sence bir LOW ne kadar sürede biter? Çok kısa bir sürede bir dünya uridium, credits kasılabilir. Amma ve lakin kamikaze kullanılabilir olursa fakat verdiği hasar %50 düşerse olabilir. :)

P.E.T komple kalkarsa kimse kamikaze için V.İ.P almaz ve bigpoint zarara uğrar. Yani aşır peti komple kaldırırlarsa şaşırın. :D

4. lakin velakin bu gurupça yapılan kapılar olsun birçok kapıda olsun kamşkaze serbest ve bu low kapısındada kamikaze serbest olması maküldür oda bir kapı neticede 3kişi giriliyor

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Önceden de bu tarz konular açılmış bulunmakta.Lütfen onlara destek veriniz konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.