low kapısı kamikazeyle bug sayılırmı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Y€RLİ__PLAKA*21* tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Falcon bug diye bisey duydum ve yasakmış.Ama low kapisini kamikazeyle yaratiklara hasar versem sonrada kaçanlari kesip en son falconu kesince bug sayilirmi sonucta tum yaratiklari kestikten sonra falconu acip kesiyorum digerleri gibi degil cevaplarını zi beklerim ????

2. Merhaba ,

Low kapısı içinde npc'ler normal olarak yani olması gerektiği gibi hareket ediyorsa Kamikaze sıkıntı olmaz. Yani kamikaze atmanız normal birşeydir.

İyi forumlar.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ama tek basina gidip kesiyormus normal olamaz basta normal sonu anormal gibime geldi:)falcon sonunda normal vuruyosa oyle kesiyorsa normal yinede grup kapisi tek yapilamamali diye dusunuyorum.

4. Mr.User

Mr.User User

LOW kapısında eger bir sorun varsa veya hata, bunu kullanıyorlar diye veya denk gelince falkonu kesıyorlar diye kımse kımseye ceza veremez.

Bu durumu herkes gibi Dorkokorbit yapımcılarıda biliyor.

Nasıl sepron skylab acıgını kapatamayıp gemıden geri donus butonunu kaldırdıysalar, aynı sekılde LOW u duzeltemıyorlarmı kapasınlar. Acığı veya hatayı kapayamıyorsun dıye bundan yararlanan veya uygulayan kışılere ceza vermek adaletli bir yaklaşım olmaz.

LOW bugundan evel zamanında mılyonlarca yaratık uykularında mışıl mışıl uyurken kestıren gemılerı kapasınlar. Hala oyunda cirit atıyorlar...

5. elektro

elektro User

bu konu çok uzadı bence eğer low hatalıysa kapatın sanki millet yapsında banlıyalım gibi bir tavır seziyorum yanlış anlamyın lütfen kimseyi suçlamıyorum ama kapıya giriş ve çıkışlar darkın elinde değilmi durdukça yapmıyanlar zarar görecek yapanlar ise ban korkusu brezilya dizisi gibi valla size kolay gele :)

6. Nefes

Nefes User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.