low kapısı mı? teror tunel kapısı mı kalsın?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ELFİDA___ tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

low kapısı mı? teror tunel kapısı mı kalsın?

1. low

oy sayısı 2
    6,7%
  2. teror tunel

oy sayısı 28
    93,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Heç belli olmaz ;)

zamanında Hezarfen gelmeyecek diye ümitler forumda kesilmişti ama şimdi geldi.

WolfWar bunu beğendi.
  2. Tunel kapısı normal kapı olarak gelse süper olur yine aynı sekil kapı sonu odulu olmayacak kapıdan zaten iyi miktarda uri geliyo yada sonunda 10-15 k uri 20 kda x4 olsa super olur kapıdan kastıgım kredinin urinin tpnin spnin rpnin haddi hesabı yok

ELFİDA___ bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen tartışma yaratacak yorumlardan uzak duralım.

Mevcut konu bir fikir konusundan çok , oyuncuların Fikirlerini ve görüşlerini almaya yönelik bir konu gibi görünüyor.

Bu nedenle konuyu , Konuşmacı Köşesine taşıyorum

İyi Forumlar

4. Teror kapısı normal low zor o nasıl bişey anlayamadım teror kapısından bahsettiğine eminmisin? tek başıma cubikon keserim ikisinden daha iyi :)

5. Kişiye göre değişebilir ama sonuç olarak low terorden zor.

6. yok artık daha neler :)

7. Lowu full dizili grup full dolu yapıyorsan tabi low kolay dersin ama kazancı yok :D

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

iki kapının da avantajları farklı.ama low uridyum ve zaman için daha iyi.terör de güzel elit cephane yaptı.

9. low x1 le 1.5 saat sürüyo terör x2 x4 karışık 4 saat sürüyo sen karar ver hangisi zor

10. Kapıları tek başına karşılaştırman lazım. Grupça yaparsan ödül azalıyor. Lowu tek başına x1le 1.5 saatte bitiriyorsan senin gemi sıralamada tek.

11. tek başıma karşılaştırıyorum zaten 8 kişi olsak 15 dk bile sürmez low

12. Tamam kardeş karşılaştırmada sen geçerli değilsin.

13. hayır benm demek istediğimi anlamadın kardeşim süre olarak önemli deil içindeki yaratıklar low a göre cok daha zor terörün onu demek istiyorum ben 1 terör = 4 low diyebiliriz

14. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence terör kapısı kalabilir.Ancak verdiği elit cephane miktarlarının azaltılması şartı ile.

Keyifli forumlar.

15. Azalma degilde tamamen kaldırılmalı kapı sonuna 20 k x4 filan zaten bunu bigpoint goze alamaz benim kapıdan aldıgım max rb-214 tek npc yanlıs hatırlamıyorsam ufodandı oda 90k kusurlu idi. yani azaltılsa bile cok tamamen kalkmalı

16. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Aynen öyle.Kapı üzerinde yapılacak değişmeler ile terör kapısını iyi kötü çoğu gemi pet ile yapabilir.Ancak low çok zorlu bir kapı.

Keyifli forumlar.

17. Aynen oyle simdi o low(bug) kapısı yerine teror tuneli koysalar cokda iyi olurdu onun yerine gg ilede acalabilir olabilir kapının zeta ile portu aynı oldugu icin aynı parca olarakdan gg ile acılabilir olsa 7/24 yaparım :)

18. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence bir konu açıp fikirlernizi belirtmelisiniz.:D

Keyifli forumlar.

19. ELFİDA___

ELFİDA___ User

haksız kazançtır tuturmuş gidiyorsunuz . bir tabir vardır hırsıza kapı dayanmaz der büyüklerimiz. yapanlar belli ama . ama işte :(:(:(sözün bittiği yer . oy kullanmasanızda olur arkadaşım saygı duyarım:)

konuyu tartışarak çözmek lazım arkadaşlarda fikirlerini yazmış. ister kitleyin ister taşıyın sorun yok . iyi forumlarr..

adminim katıldığınız için tşk ederim:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2015
  20. Merhabalar;

Mesajlarınızı tek seferde yazınız lütfen forum kuralları gereğince.
    Herkes fikirlerini elbet burada açıklayabilir fakat tartışma ortamından kaçınarak fikirlerinizi beyan edilirse daha iyi olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.