LoW Kapısı x3 haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar iyi günler ve hayırlı ramazanlar Hergün chat üzerinde ve forum üzerinde Low kapısı hakkında konular açılmakta ve bu saçma bir hal aldı gidiyor Low la ilgili herhangi bir bug bulunmamakta Ancak eminim denk gelmiştir Yaratık keserken bazen yaratığın üstünüze gelip vurmadığını görüyorsunuz Bunun bug olup Olmadığını biliyorum Youtube da bununla iligili videolarda araştırabilirsiniz Low kapısındada yaratığın bazen vurmamasından dolayı güçlü güçsüz tüm oyuncular yaratığı kesebilmekte Şahsen bana soracak olursanız bende hergün low kapısında kasılıyorum Kasıldığım gün boyunca yaratık %50 ihtimalle vurmadığı zamanlar oluyor Ve vurup vurmaması beni etkilemiyor zaten Venom tasarımıyla girip kalkanı bitene kadar sab çekip x4 le kesmeye başlıyorum ağır konfi bitince venom atıp açılıp tamir oluyorum Tekrar üstüne gittiğimdede kesiyorum zaten

Yaratıktaki donma sorunu uzun bir süredir var ve kiminiz bug desin kiminiz demesin Bu kadar uzun süredir var Eğer yöneticilerin farketmediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz Emin olun onların olan herşeyden sizden önce hbaeri oluyor Eğer sorun oalrak görselerdi zaten düzeltirlerdi Ama siz sorun olduğu konusunda israr ederseniz Yönetim durumu sorun olarak görüp düzeltir bunuda böle bilin

Paladium toplayan arkadaşlara söylüyorum bunuda Bunu chat tede görüyorum forumdada Paladium da biri gelip kessin diyemi çabanız anlatın bakalım Low da kasılmayan adam gelip paladium da pala toplayacak ve kafasına koyduğu adamı kesecek Ozamanda oyunumu bırakırsınız paladium mu toplamazsınız orası size kalmış Durumunuzdan memnun değilseniz Zaten ilerde hiç memnun olmayacaksınız bilesiniz

2. Ancasin

Ancasin User

Katılıyorum. Oyun içinde de bazen yaratıkların donduğu oluyor, bu hemen hemen herkesin başına gelmiştir. Bugün kestiğim sibelonlardan biri de dondu örneğin. Low'da hata varsa tüm oyunun baştan aşağı ele alınması lazım. Falconun donmadığı zamanlarda da arkadaşımla kesiyorum ben hep. Bir hata olsa lowa her girişimde donardı, ben de her girişimde 5.000 uriyi alır çıkardım, hatta gece gündüz uyumaz lowdan da çıkmazdım :D Ben bugün 3 kere yaptım, birinde dondu ikisinde donmadı. İkisini arkadaşımla yaptım. Eğer hata olsa şimdi 10.000 urim değil 15.000 urim olurdu.

3. Herkesin ağzına yapıştı şu low kapısı halen chatte yaptım ettim diyenler var

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu sorunu biliyorum evet hakılsınız bundan bende çok rahatsız oluyorum ve emin olunuz ki bu sorunu bizzat video bile çekerek ibraz ettim konu incelenip bu haksızlık ortadan kaldırılacaktır kimsede kimsenin emeğini göz ardı edemeyecektir lütfen sizden ricam bu kadar kendinize sıkıntı yapmamanız herkez hakkaettiği oyun anlayışına kavuşacaktır kimse kimsenin hakkını yememeli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.