Low kapısı yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar birkaç sorum var bunları cevaplayabilirmisiniz
    1)Low kapısı nedir ?
    2)Ödülleri nelerdir?
    3)İçeride bug olarak tanımlanmayan bi taktik varmı?
    4)Nasıl geçilir?
    5)Full lf3, 1 lf4, fullb02, 8 iris ,venom ve aegisim var ben girsem bişeyler yapabilirmiyim?

Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

2. [BaNDiT]

[BaNDiT] User

Merhaba,

1) Bir grup kapısıdır, atlayabilmek için en az üç oyuncudan oluşan bir grup olması gerekiyor.
    2) Orada sadece kestiğimiz NPClerin ödüllerini alabiliyoruz, kapı bittiğinde ödül alamıyoruz.

diğer sorularada başka arkadaşlar cevap verecektir.

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  3. şirketinin x-3 haritasındaki portaldan minimum 3 kişinin atlayabildiği grupça yapılan ve ya grubundakiler patlarsa senin tek yapabileceğin bir kapı.
    ödülleri kapıda kestiğin yaratıklardan gelenlerdir, yaklaşık 35.000 uridium kasılıyor diye biliyorum.
    Century Falcon bazen ona sıkarken uyuyabiliyor, hasar almadan onu kesebiliyorsun. :D
    Kapıyla ilgili taktik videoları var, onları izleyerek fikir sahibi olabilirsin.
    Son soruya gelirsek açıkcası Low daha çok yarı elit & elit gemilere yönelik bir kapı. Bir süre daha gelişimine devam etmen daha iyi olur.

-BabalarÖlmez- ve nail1454 bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Low kapısı ile ilgili olarak Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olabilir.

İyi forumlar.

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  5. Npcleri çok zor sağlam adamlarla grup olup girmen lazım. Çok zaman aldığı için verdiği ödüle değmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.