LoW Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 26 arge 9 iris 4 lf4 aegisle lowu yaparmiyim yaparsam kac hızla girmeliyim konfilerim nasil olmali yardimci olurmusunuz ???

2. Merhaba,

Bu kadar ekipmanla yapmanız çok zor.Low kapısının yapılma mantığı grup ile işler bu yüzden grup olarak girebilirseniz daha rahat şekilde yapabilirsiniz ama yine de elit lazer kullanmazsanız baya uzun sürecektir.Ayrıca gruptaki kişiler ne kadar elit olursa o kadar iyi olur sizin için :)

İyi Forumlar

3. 8 flax 18 lf3 arkadasim var onla girelim diyorum ben benim x1 5.5-6 k atiyo onunki 3 k x2 ve x4 sıkabilirim denemek istiyorum kac hiz kullanmaliyim ??

4. baran kardeşim en az 3 kişi girilior bildigim kadarıyla eger 3 kişi içerde degilse 5 dk sonra lowdan atıyor

5. Tamam 3. Bi kisi bulabiliriz sıkıntı yok hızım kac olmasi lazim sikmamalari icin

6. Low kapısı çok zor. Sağlam adamlar olmadan girersen ölürsün zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.