Low Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 12 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu Grup kapısının ne avantajı var, yani grup kapısını yaptığımız sürede 3 kişi tallon mu kessek daha avantajlı yoksa grup kapısında kasılsak mı?

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Buradaki konuda bir hesaplama yapılmış. Dilerseniz inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 12 Ekim 2016
  3. Kapıda kamikaze atılmaması çok saçma tamamen cephane masrafı verilen uriden kat kat daha fazla zararda cephane gidiyor üstelik kapı 1 2 saat sürüyor. Kamikaze atılması gerek

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2016
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zorlugu guzel onun ,adı ustunde grup kapisi...biz burda zamaninda low tek yapanlara siddetle karsi ciktik anketler yaptik.61 bin uri alacak hemen yapilamamali ,kolay olan herseye karsiyim :)

5. Katılıyorum söyledklerinize kolay olan her şeye bende karşıyım fakat kapı ne bilim benim görüşüm zarar bir kapı ama full oyuncular sürekli yapıyorlar ne gibi bir kazancı var kapının çözebilmiş değilim o_O

6. şuanda kapıya tek kişi giriliyormu ?
    veya ben kapı kolay olsun dedimmi ?
    onu geçtim şuanda tek kişi kapıya girip 61k uri alan varmı ?

Sadece kami atılsın cephane masrafı çıkmaz dedim

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

beyazı eliti full birine kapi kolay geliyor,hazirda kapisi yoksa girip hem rutbe kasiyor hem uri aliyor.zahmetsiz acilmis hazir vede sınırı olmayan bir kapi neticede.
    sizde haklisiniz ama iste istismar edildi bu hale geldi.tek girenler var tabi.

8. ABREK

ABREK User

Seprom ve elit israfı.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aslinda grupca girilip zorlayacak ve keyif alincak bir kapi su hali ile.3 kisi girse 20 bin alir fena degil.

10. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Low konusunda şuan net bir rakam veremiyoruz

Tahmini olarak 35-40 bin arası diyelim

Ekım modumuzun verdiği eski bir S.S.S den alıntıdır.

Gerekli S.S.S konusu düzenlenecektir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.