Low Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐΛV!Ł tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Lowu asıl çar ve 2 yan çar açıp yapmak ban sebebi midir? Yan hesaplar uri, kredi, tp ve şp den etkilenmemektedir. Sadece asıl hesaba uri, kredi, tp, ve şp gelmektedir.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Daha önceki konunuzda da belirttiğim gibi bu durum GİŞ kurallarına aykırıdır.

İyi forumlar.

ÐΛV!Ł bunu beğendi.
  3. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Bir konuda forum admini tek yapabilirsiniz sorun olmaz tarzında cevabı vardı. Oyunda da birçok kişi bu şekilde yaptığını belirtmektedir. Admin yanlış yönlendiriyorsa biz oyuncular ne yapacağız?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen konunun başlığını belirtebilir misiniz?

Iyi forumlar.

5. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Konuyu aradım ama bulamadım eğer yanlış hatırlamıyorsam forum adminlerinden birisi önermişti. Problem olmayacağı için tek yapılan lowun cezasını çekmek sıkıcı bir durum olur. Bu konuda yapılacak cezai işlemde ne yapılmaktadır.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumu teyit etdim bu durum GİŞ kurallarının ihlalidir ve hesabınızın ceza alması ile sonuçlanabilir. Kesin olarak ne ceza veridliğin bilmiyorum ne yazik ki.

İyi forumlar.

7. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Paradoks adminim konuyu buldum. Konu başlığında Tek Başıma Low Deneyişim yazmaktadır ve sizde bu konuyu kilitleyen adminsiniz orada giş kurallarına aykırı olduğunu belirtmemişsiniz.

8. Bende sorun olmadığını sanıyordum

9. -Star-

-Star- User

3 kişilik grupta tek başına girersen geri sayım oluyor kapı içerisinde,bu geri sayım bitene kadar diğer 2 oyuncu kapıya girmezse sistem seni kapıdan atıyor.Sanırım o geri sayım içindeyken sıkıntı olmuyor.Diğer türlü giş kurallarına aykırı çoklu hesabın kâr amaçlı kullanımından dolayı.

Manitu bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

O konuda üye yan hesap açarak kapıya girdiğinden bahsetmemiş. Bu sebepten, üyenin oyundaki farlı kişilerle kapıya başladığını ve onlar çıktıkdan sonra tek başına yapmaya çalıştığı kanaatindeyim. Tabi eğer durum böyle değilse o kişide tespit edildiğinde gerekli ceazyı alacaktır.

Her halükarda GİŞ kuralları değişmemktedir ve sizlerin sorduğu soru bu kuralların ihlalidir.

İlaveten durumu üstlerimden teyit etmiş bulunmaktayım, bu durum GİŞ kuralalrının ihlalidir.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
  11. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Giş kurallarında ki pushing sistemini yan hesabı keserek elde edilen kazancın cezai işlem uygulandığını biliyordum. Oyun içinde sorduğum kişiler de problem olmayacağını söylüyordu ve forum içinde farklı konuda admin problem olmadığını belirtmişti. Şu an o konuyu bulamadım ama yine farklı bir kullanıcı Tek Başıma Low konu başlığı altında tek başına low dönmek istediğini ve adminlerin de taktikleri mevcuttu. Tek lowu mantık dahilinde yan hesap açarak yapabiliriz. Diğer bir konu da oyun içinde genellikle herkes UFE(ultra full elite) oyunculardır. Haritalar da düşman şirketler ile birlikte kendi şirketimde ki oyuncular beni patlatmaktadır. Tek çözüm low dönerek gelişebilir diğer UFE standartlarında ki oyunculara yetişebilirim. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum ve cezai işlem uygulanmamasını istiyorum.​

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aynı durumu bende onlarca, yüzlerce, binlerce kez yaşadım düşmanlar tarafından kasılırken imha edildim, lakin pes etmedim ve devam etdim sonuç onlar haritaya geldiklerinde hazırda bekleyen 100k hasar veren x4, 125k hasar veren rsb-75 cephanem mevcut.

Kasılmak için 4-5 hariasını, eğer 22 levelseniz korsan görevlerini alarak 5-2 haritasını, paladium toplamak için 5-3 haritasını, Kristallon imha etmek için X-7 haritasını tercih edebilirsiniz. Hesabınızla ilgili kesin bilgim olmadığından size kesin bir tavsiyede bulunamıyorum. Yeni Başlayanlar bölümünde detaylı bir konu açarsanız size en uygun tavsiyede bulunabiliriz.

Hesabınıza cezasi işlemi ben uygulamıyorum, bunu sadece support ekibi ve tespit edilirse merkez ekip yapabilir.

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenemsin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

ÐΛV!Ł bunu beğendi.
  13. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Bilgim dahilinde değildi umarım pek fazla ceza yemem. Cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir.

14. arkadaşların gelse sana low girmene yardım etse bir zararı olmaz heralde (önermem çok zarar edersin elit ve beslemeden )

15. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

ÐΛV!Ł bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.