Öneri LOW Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D4Y1* tarafından 20 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. D4Y1*

D4Y1* User

s.a. low kapısı görevlerini yapmak için isteyen ferdi girebilsin neden en az 3 kişi anlamıyorum.
    hadi tamam olsun bu seferde bütün herkes bakıyorum çatır çatır bot kullanıyor adam yok grup için.

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

LoW Kapısı grup kapısı olduğu için en az 3 kişilik grupla girmeniz gerekmektedir. Oyun içinde chatten bu kapıyı yapmak isteyen başka oyuncuları bulabilirsiniz. İsterseniz Arkadaş Arama bölümünde de bölüm kurallarına uyarak bir konu başlatabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. D4Y1*

D4Y1* User

sayın modum bende biliyorum en az 3 kişi ile girilecegini ama mlasef milletin tamamı eziklerde dahil bot kullanıyor adamm yok grup için
    yoksa ben tek girip yapabilirim. görev askıda kaldı başka yerdede yok o yaratıklar.yada o yaratıkların bulundugu bir harita açılabilir sonuçta bu görevi koyanlar onuda yapabilir.

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yoktur. Dilerseniz önerinizi açıklayıcı bir şekilde yazarak Güncelleme ve Fikir Havuzunda konu açarak diğer oyuncuların desteğini alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.