LoW kapısı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Berke tarafından 24 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Berke

Berke User

Merhabalar herkese,
    Şuan 9 iris 10 prolu gemimle cubiconda saatte ortalama 6-8k uri kasabiliyorum. Fakat hiç LoW kapısı yapmadım. Bir kaç kişiden bu kapının karlı olduğuna dair duyumlar aldım. Sürekli LoW dönen birisi varsa eğer bilgilendirebilir mi? Şuan da sahip olduğum gemimle LoW kapısında tahmini olarak saatte ne kadar uridium kasmam mümkün ?

2. MrWho

MrWho User

Low tek döneceğiniz bi kapı değildir. Ve kalabalık olunca da verilen zamana ödüller tatmin etmez.
    Lowu full olduktan sonra max 3-4 kişiyle dönmek mantıklı

3. Berke

Berke User

Yani şuan benim için en iyi yöntem cubicon oluyor

4. MrWho

MrWho User

Tavsiyem en iyi yöntem paladium uriden daha avantajlı olacaktır. Ayrıca paladyumun sonucunda açılan kapılara Uridyum da kasacaksınız ancak Uri ile kapı açma yoluna giderseniz hem daha fazla Uri vereceksiniz harcadığınız zamanınıza göre hem de Uri biriktirme fırsatını kaçırqcaksıznı sadece cubi şu konuda avantajlı olabilir :tek başınıza seri bir şekilde döndüğünüz zaman 4 k uriyi tek turda alıcaksınız bu şekilde boş bulursanız cubiyi affetmeyin derim kalabalıkken çok uğraşmayın

5. LoW artık verimli bir kapı değil. Evet cubi ile uri kasmak daha mantıklı hem de en mantıklısı. Bu arada imzanızın boyutu kurallara aykırı.

6. Berke

Berke User

Şöyle düşünün saatte 8k uri kasıyorum günde 5 saatten 40k ediyor, günlük görevlerle 50 diyelim. İndirim+vip ile 2-3 günde zeta açabiliyorum. Sanırım siz indirim+vip siz hesapladınız. Bu şekilde düşünürseniz sizce hangisi mantıklı ?

İmzamın olduğunu bile unutmuşum uzun zaman oldu foruma yazmayalı. Forum imza kurallarını bilmediğim için kaldırdım. Teşekkürler cevap için.

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Low bir grup kapısıdır. Tek başına yapılmamaktadır.
    Uygun şartlar sağlandığında kapı aktif hale gelecek. Sonrasında ise koridorlardan ilerleyerek korsanlarla karşılaşacaksınız. Başlıca amacımız ilk röleye ulaşmak ve onu aktif etmektir. Ona ulaşıncaya kadar karşınıza çıkacak tüm korsanları imha etmelisiniz. Röleler mini haritada mavi nokta olan yerlerdir.

İlk röleyi aktif ettikten sonra ikincisine doğru hareket edeceksiniz. Yine karşınıza başka korsanlar çıkacak ikinci röleye aktifleştirmek içinde çıkacak bütün korsanları kesmelisiniz. İkinci röleyi aktif hale getirdiğinizde etrafında bir miktar korsan çıkacak. Birinci röle hariç diğer üç rölede, aktif olduklarında etrafında korsan çıkmaktadır.

İkinci röleden sonra sıra üçüncüsünde. Aynı şekilde ona doğru giderken de karşımıza korsanlar çıkacak bu korsanların hepsini imha edip röleyi aktifleştireceğiz.

Dördüncü yani son rölemiz kaldı. Her zamanki gibi çıkacak korsanları kestikten sonra röleyi aktifleştireceğiz. Aktif olduğunda röle etrafında korsanlar çıkacak bunları da isterseniz imha edebilirsiniz. Yada Haritanın en uzak köşeleri arasında hızlı konfigürasyonunuzla kaçarak bir çoğunu peşinizden koparabilirsiniz.

Son röleyi açtığımız anda korsan lideri de haritanın ortasında belirecek ve aranızdan birisine doğru yok etmek için gelecektir.

Son rölenin açılması aynı zamanda ortada bulunan istasyonu da aktifleştirecektir. Bu istasyonda hangar özelliği vardır. Sadece ekipman düzeltmesi ve hammadde ticareti yapılabiliyor. Dört röle açıldığında etki edebileceği alanda durduğunuz sürece ve hasar almıyorsanız belli bir oranda DP tamiri yapmaktadır.

Artık kapımız tamamen aktif durumda ve tehlikeli korsan lideri de sizi yok etmek için uğraşacak.
    Bu tehlikeli korsan iyi bir şekilde korunuyor. Sizlere yaklaştığında etrafında vagrant korsanları çıkacaktır. Bunların hepsini yok ederek lider ile rahatlıkla savaşabilirsiniz.
    Lideri kestikten sonra kapıdaki bütün üyeler X-1 haritasına atılır. Kapı bitmiştir.

Low kapısı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2019