low kapısı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve **Derman** tarafından 13 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. **Derman**

**Derman** User

low göreviim var 2 kişiye ihtiyacım var bana yardım edebilecek var mı :)

2. titans___

titans___ User

Hangi servırsın bilmiyorum da low için ben sade corsair kesceğim için oyun içinde rica ediyorum veya Pala da gezenlere grub attım kabul ettiler ve yapabildim , hani 3 kişi girmeyince kapı atıyor du zaten bana da sade Corsair gerekiyor du onu da yapabildim , 294 saniyeden düşmeye başlıyordu , sen Century Falcon kesmen mi lazım hangi görevlerin var , onu yazmadığın için işine yaramayabilir de bu görevlere gelenlere faydalı olucağını düşünüyorum tabi grub bulup yapabilmek daha iyi de zor bulup görevi seri bitirmek için benim işime yaradı faydası olur mu sana _??? Century Falconu tek kesebilcek gemiyle girmedim ufakların yapılması gerekiyordu , blmiyorum daha güzel yazı yazma kabiliyetim olmadığı için anlayabilen yok çok üzülüyorum yazılarımı beğenmeyenlere zaten :D:D:D:D:D

Görev 46: "Hayata Güveniyoruz"

Sırayla tamamla:
    Epsilon Kapısını tamamla: 1
    Corsair yok et: 500
    Annihilator yok et: 900