LOW KAPISI ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Son günlerde Low kapısı diye birşey duyuyuyorum klandaki birçok elit de o kapıyı yapıyor. Grup kapısı oldugunu biliyorum ama neden low kapısı çok mu uri veriyor nasıl uri veriyor nasıl kasılmamız lazım anlatırmısınız bu arada :

Gemi : Goli
    Diroitler : 9 iris + 10 havoc + 1 hercül
    Lazer : 5 LF4 + full lf3
    Kalkan : Full elite
    Cpu : Full elite
    PET : 15 level oto hammadde toplama 3 var tamir 1 var kami 1 var :) VİP Yok
    Arge : 28 (kalına ayarlı)

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Kamikaze 3 ünüz olması lazım. Tüm yaratıkları peşinize toplayın. Rölenin etrafında dönerek kamikaze atın. Sonunda kaçan yaratıkları kesin :)

Keyifli forumlar

3. daha aciklayici anlatabilirmisiniz benim böyle bir kapidan haberim yok mesela

4. kartal modum röle derken :) birde kamikaze 3 le nasıl yapacaz daha detaylı anlatabilirmisiniz ? sağolun

5. Açıkçası pek anlatımla yapılabilecek iş değil videolarını izlemen lazım ;)

6. takemyhard

takemyhard User

low kapısı x3 haritasındaki kapımı?..

7. skayra1

skayra1 User

kardeşim bende yeni ögrendfim oyle bir harita oldugunu. en iyi yanı gelip anında seni kesecek rahatsız edecek düsman giremiyor.sadece sen ve senin takımın girebiliyor.
    takım lideri giriş yapıyor ilk basta digerleri sonra giriyor. goliyi full hız yaptıgında anca kacabiliyorsun npc lerden. bayağı hızlılar ve kalabalık oldugu icin darbe puanı cok fazla oluyor ve seri atıyorlar.
    kamikaze bende yok fakat arastırdıgım kadarıylada petinin lvl ini 8 yapoacaksın kamikaze 3 alacaksın. npcler zaten arkandan geliyorlar haritaya ilk girdiginde yukarı dogru cıkarsan şamandıra tarzı yeşil bise gorecfeksin.onun etrafında bana kalırsa çember ciziyorsun tabii npc lerin vuramayacagı uzaklıkta ol bence canınıda kontrol et devamlı. kamikazeyi atacaksın .tahminim 2-3 kamikazede saldırı yapan npclerin hemen hemen hepsinın canları azalıyor ve haritanın her tarafına kacıyorlar sonra orta kısma yaklasmadan canını azalttıklarından öldürmeye calısıyorsun. etraf temiz oluncada heralde samandıralara vuruyorsun. ben burya kadar geldim oyun beni attıgı icin nasıl olduysa darbe almadıgım halde gemim patlamıs.Allah kısmet ederse atagımı biraz daha artırıp oyle deniyecegim. bitirebilirsem tam olarak yazarım bir konu olarak. iyi oyunlar.
    Dikkatli ol npcler cok hızlı. konfinin birini sana tamir ve kalkan tamiri için zaman kazanma konusunda yardımcı olsun diye gemiye full hız droidlere full elite kalkan katıp besleme yap bence. beslemesiz 15 hız jeneratürune yetisebiliyorlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.