Low Kapısından Ne Kadar Kredi Gelir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 9 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Toplamda npc'lerden ne kadar kredi geleceğini söylüyorum yoksa bana düşen miktar değişkenlik gösterecek elbette. :)

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.
    Buradan low kapısı ile ilgili bilgiye ve ödüllere ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. Ulaşamadığım için bu konuyu açtım. Dalgalar hakkında bir bilgi verilmemiş. Nasıl hesaplamamı bekliyorsunuz modum?

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

LOW kapısına yapılan güncellemeden sonra mevcut S.S.S bir miktar yetersiz kalmış gibi gözüküyor. Bu konuda ilerleyen tarihlerde çalışma yapılarak S.S.S güncellenecektir. Size eski bir S.S.S'teki detayları paylaşmak ve bildirmek isterim ki, NPC'lerin DP ve kalkan puanları, bunla doğru orantılı olarakta verdikleri tüm ödüller 3 kat artmıştır.
    İyi oyunlar.

.Paradoks., PoetShadow ve Manitu bunu beğendi.
  5. oben

oben User

bilmiyorsan bilmiyorum demek yalnış bilgi vermekten daha iyidir..herşeyi bileceksin diye bir kaide yoktur.verdiğiniz ss e göre 72 bin uri vermesi lazım ama gelen uri 35 bindir..krediyi hiç bakmadım..

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Acaba bu miktara nasıl ulaştınız ? Yaptığınız hesabı merak ediyorum lütfen bunu bizlere de açıklayınız.

İyi oyunlar.

7. oben

oben User

yapmayın allah aşkına tabiki low kapısını bitirerek yani ezbere değil merak etmeyin.kredi çok önemsemediğim için bakmadım eğer gerekirse onuda bakar söylerim..eğer 72 bini soruyorsanız verdiğiniz ss de 24 bin yazıyor yani bu eski lowun verdiği 5bin urlik falcon dahil olan lowun ödülüdür 3 le çarptığınızda 72 bin eder..mantık olarak cevap doğru ama maalesef darkorbit hiçbir işi mantıklı yapmadığı içün bu tür karışıklıklar ortaya çıkmakta..low değişim sonrasında yaratık sayısı azaltılmıştır bu farklılık buradan kaynaklıdır.....

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni hazırlanan S.S.S. taslağından tek başınıza LOW haritasındak tüm NPC'leri imha ederseniz yaklaşık 45.000.000 Kredi ve 35.000 Uridium kazanacağınızı size belirtebilirim.

İyi forumlar.