low korsanlar kacıyo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Furkan1112 tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Furkan1112

Furkan1112 User

Lowdaki yaratıklar neden kacıyo kacmasın korsanlar kacarmı bune mantık sırf kamiyle uri kasmıyalım uri çekelim die yaptıkları bişey onu düzeltsinler modlarım söylesin iletin arkadaşlar sizde destek verin korsanlar kacarmı ya nerde görülmüş korslanların kactıgı böyle bişey varmı ya 5-1 5-2 5-3 ne zaman korsan haritasında hanigisi kacıyo yada sızıntıda hangisi kacıyo ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir süre bu durum denendi ancak bizlerin yaptığı aç gözlülük sebebiyle geri alındı.Yani sizin burada gösterdiğiniz çaba boşa kürek sallamak atasözüyle bağdaşıyor :) Bizler maalesefki hiçbirşeyin ayarını bilemiyoruz.Sonrada o yaptı benmi yaptıma geliyoruz.Öyle bir durum yok maalesef.

İyi forumlar

Foward_Unto_Down ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. StorMHawsK

StorMHawsK User

Yani demek istediği sanırım ''fm'' arkadaşımızın şu; Günde bir oyuncu 1 milyon urıdum kasar ise tabi kapanır :)
    O forum mod. olduğu için dile getirememiş sözlerine ben tercüman olayım. :) Yanlış duymadınız günde 1 milyona yakın kasan varmış benim duyduğum.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yani oyunu hepimiz oynuyoruz birde beleşe uridium kapısı bekliyoruz bu şirket neyle dönecek peki.İyi o zaman her ay her hesaptan 20 tl ödeme alsınlar ödemeyenin hesabı kapatılsın örnek olarak böyle bir oyunmu olmalıydı.

Maalesef dünyanın kanunu bu şekilde parası olan rahat eder olmayan uğraşır hayatın her kademesinde böyle bunu bir oyunda yaşamak güzel birşey ön hazırlık :)

İyi forumlar

5. aynen öyle para neredeyse her kapıyı açar yani adaletsizlik yok gerçek hayattada öyle önemli olan çok çalışmak ve iyi bi yerlere gelmek... bunları benmi diyorum yaaa :D bütün gün pc başındayım :)

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Haklı olabilirsin ama kimseyi suçlayamazsın oyunun kuralı böyle.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.