low yapabilirmiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

aegis goli ,citadel ,pusat gemileri var
    7lf4 gerisi ful lf3 ful bo2 full hız 8iris 1 havoc pet kami 3 elmas,burgu,çark düzenleri var,elit mermiler yeteri kadar var sizce yaparmıyım 24 arge
    birde low kapısı 3kişiyle kaç saatte biter ve kaç uri kazanırım ?

2. yapmasına yaparsında elit seprom besli ve en azından çift vuruş güçlendirici yanında burgu uçuş düzeni olmalı yoksa sıkılırsın çok uzun sürer..ayrıca kami işlemiyor lowda.3 kişi dediğim şartlarda ful gemilerle yarım saat..x2 ile.

3. 3 kişinin sağlamlığına bağlı bir şey bu. Biz 5-6 kişi girdik 3 saat sonra 3 kişi çıktık :D Diğer 2 kişi full+full ise 1 saat sürmez heralde.

En sonda falcon 5k uri veriyor diğer kestiklerini bilmiyorum ama bölüşünce low pek kârlı deil.

4. ozanoka

ozanoka User

en aşağı 2saatte 15k uri herhalde bencede değmezgibi kutu toplasam daha iyi

5. Merhaba,

Tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. deliseyfo

deliseyfo User

Arkadaşlar konuyu dağıtıyorum ama çift besleme dediğiniz olay hem lazer hemde roketlerin sepromlanması mıdır? yoksa başka bir olay mı dönüyor ortada :) ??

7. 2. yorumdakini diyorsan arkadaş güçlendirici demiş yani bazen dükkanda desteklerde pro destekler çıkıyor. Normal ve pro alınca çifte destek olmuş oluyor.

8. deliseyfo

deliseyfo User

Doğru evet anladım. Başka olay dönüyormuş :) Teşekkürler.

9. ozanoka

ozanoka User

konu kilitlenebilir

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.