low

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DERİN

DERİN User

modum diyosunki tren gibi seyreden merkezdi az biraz durust oyuncu kalmıstı onları da bi acık daha cıkartıp kandıralım ardından onu banladık bunu banlamadık derdine dusmeyiz mantıgımıdır merkezin bu yaptıgı
    7 ay gece gunduz grup kapısında gemileri uzman yuzbası iken kurmay albay yapanları onune bi cuval saman koysak yemem demeyecek olan merkez seyretti ardından kimseye de ban vermedi ta ki bunlara karsı durust olmaya calısanlar da dayanamayacak hale gelene ve onlar da kirlenmek zorunda kalana dek
    gavur oyunu baska bişey degil 8 yıldır istediklerini banladılar istediklerini gormezden geldiler tr1 de 2. sırada olan su an venusun general gemisi aylarca falcon biterken bi petla diger yaratıkları da seyrine yazdı ama nedense atılan ban son acıgı kullanmadıgı için onu gormedi

ben bu oyuncuyu sana sikayet ediyorum sen merkeze iletirsin artık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2015
  2. ne oldu sizin gis kuralarina .DD hani tespit edilince bann aliyordu .D
    burda yaziyorsunuz gis kurali bann atilir gemisi acilmaz vs vs alin size dark kilasigi bir ceza adamlar bile bile bile kasdi gemilerine 1 milyon turucuyu aldi
    30 gun yada 3 gun yatacak ceza bu oylemi
    bir daha sakin burda gis kurali vs vs vs yazmayin lutfen

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir dahada yazıcaz on defada yazıcaz bu bizim elimizden olan bir durum değil.

Konuya yeterince cevap verilmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.