LoW

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^ÖzGüR_RuH^^[HaLiL] tarafından 23 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lowu en kolay nasıl yapabilirm vipim kamıkaze 3 var.4 lf4 5 havoc 8iris+apis aegis elmas guve ve kalp var yardımcı olabilirmisiniz...

2. yaratıkları topla
    bi relay seç (son relayı tüm yaratıklar ölene kadar açma)
    relayın etrafında dolan kamikaze doldukça relaya at yaratıklar da hasar alıp bi süre sonra dağılmaya başlayacaktır sonra da dağılanları kesersin
    ilk dağıtmadan sonra yerde kalanları kestikçe yeni yaratıklar çıkıp istasyona gider işin bitince onları peşine takıp yine relayda dağıtırsın bu işlem bi kez daha tekrar edince (toplam 3kez dağıtma ve kesim) yaratık gelmemeye başlar.
    bundan sonra haritaya birini çağır yada güveniyosan kendine kendin yap son relayı aç baya bi yaratık gelicektir ama dikkat et century de ortada çıkar ve peşine takılır
    eğer yanında biri varsa o centuryi oyalar sen yaratıkları kesersin sonra da centuryi alırsınız yoksa da sıkıp dişini yapcan bi şekilde.
    benim tavsiyem kimseyi son ana kadar çağırma bu arada centurye de 1-2 kami at etrafındaki vagrantlar patlasın
    en son century kesimi için de sağlam bi adam çağır kesersiniz
    keyifli forumlar. yardımcı olabildiysem sevinirim :)

3. Yardımın için saol

4. Önemli değil :)

5. kamikaze at derken neden bahsettiginizi tam olarak anlamadim ?

tamam bir kac video baktim simdi anladim ama zaten orda da pet tamirinde baya bi uri kaybedecez ben mantigini pek anlamis degilim ama yine de sormak istiyorum bir kamikaze atmada kac tane yaratik ölebilir veya güc kaybedebilir.

Son düzenlenen: 23 Nisan 2014
  6. Viple yapmak lazım tabi yoksa işin içinden çikılmaz ;)

7. benim vip uyelik bitti bir daha da olmayi pek dusunmedim ama simdilerde dusunur oldum bir de low u yapabilirmiyim diye dusunuyorum da simdilik ne samin sekeri ne de arabin yüzü diyorum ( low kapisinin yapilimini da anlatirmisiniz kisaca )

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.