Low

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Low kapısında belli bir tür yaratığı kesince tekrardan çıkıyorlar ancak izlediğim videolarda bunlar tamamen bitmiş oluyor.

Ben şimdi anlamadım bu kapı npcleri kestikçe sürekli npc üretiyorsa nasıl bütün npcleri kesebiliyorlar. Teşekkürler

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Belirli bi npc sayısından sonra gelmiyor centriyfalkon en son şamandırada çıkıyor ve kesınce kapı bıtıyor

Keyıflı forumlar

3. şimdi mesela şimdi kami atmaya başladım diyelim. Sonra gönderdim köşelere corsair kesiyorum mesela belli bir sayıdan sonra 5 tane daha oluşuyor sonra onları da kesiyorum gene 5 tane daha oluşuyor???

4. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

Yok öyle olmaz şimdi hepsini kenara yolladın diyelim 200 yaratık sonra hepsini kestin, 100 tane yaratık çıkar, tabii birden çıkmaz 10 ar 5 er çıkar yavaş yavaş sonra o 60 a iner 30 a iner 20 ye iner en sonunda sadece falcon kalır kesersin ama onu da tek kesemessin :)

5. -BoldMan-

-BoldMan- User

demekki bu low herkeste aynı etkiyi yaratmış :) kardeş aynı şeyleri bende düşündüm bir gün inat ettim ve çıkan yaratıkların git gide azaldığını gördüm kaç dalga geldiğini saymadım ama baya dalga geldi 25-30 vardır. bu yıldırmasın seni 2saatlik bir çalışmayla sadece falcon kalabiliyor :) sadece falcon keserim diceksen çek bütün yaratıkları peşine, vur sağ alt dibe ordan yardır sol üste peşinde vagrantlar hariç hepsi düşecektir, vagrantlarada yapışır kamiyi güm :) ama tek başına century kesmek her baba yiğidin harcı değil :) sağlam bir gemin olması lazım. elitli

6. Merhaba ,

Cevap veren üyelere teşekkürler.

Video olarak bir çok taktik v.b. şeyleri bulabilirsiniz. Biraz arama yaparsanız kolayca bulursunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.