LOW

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ♠¯¯¯¯VARYEMEZ¯¯¯¯♠®♠, Aug 13, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Modlarımdan açıklayıcı bir açıklama gelirse sevinirim ..

Şimdiler de low kapısı falcon bugu olduğu için içeri girilip sadece falcon uyutuluyor ve kesilip ödüller alınıp çıkıyor o yüzden ben şahsen hiç low yapmadım bu yüzden sorun teşkil etmesin diye ..

Asıl sorum ben şimdi low kapısına girip tüm yaratıkları kesip sonrasında falconu kesip çıkıyorum bu bir sorun olur mu benim için ?

Modlar cevaplayabilir mi acaba ??

Last edited by moderator: Aug 13, 2014
    FairyMind likes this.
  2. Merhaba ,

Oyunda oluşan bug ( Oyun açığı ) haksız kazanç elde etmek için art niyetli olarak kullanılırsa yaptırım uygulanabilir fakat dereceleri konusunda birşey diyemem. Oyundaki standart yapıya aykırı olarak saldırması gereken NPC'ler saldırmıyor ve bunu fırsat bilip sürekli bunu kullanan kişiler için merkez tarafından belirlenecek yaptırımlar uygulanacaktır.

Birşey olmaz , şu olur yada bu kadar olur gibi net bir cevap yazamam fakat dediğim merkez hesap kapatma kararı alırsa bu hesaplar kapatılabilirde.

İyi forumlar.

3. Yani riske girme low yapma diyorsunuz .. Yapmayız bizde .. Ama size merkez tarafından bir bilgi verilmedi mi kapı hakkında en azından düzeldilsinde bizde artık gönül rahatlığıyla yapalım low u ... En güzel uridium orada kasılıyor .. Tüm yaratıkları kesince en az 20k uridium günde 3-4 defa yapıyorum diğer haritalardan çok daha kazançlı .. Bu bugun kaldırılması gerekiyor artık ki haksız kazanç olup olmadığını bilerek yapalım ...

Ancasin likes this.
  4. Merhaba ,

Benim oyuna çok vaktim kalmıyor yani şu anda Low kapısındaki npc'lerin ve Falcon'un oyunculara karşı davranışları nasıl bilmiyorum. Her şekilde mi uyuyorlar yoksa özellikle uyutuluyor mu bilmiyorum. Şayet özellikle uyutuluyorsa bu yasaktır ve cezası vardır. Fakat uğraşılmazsa normal halinde yapılıyorsa sorun olmaz.

İyi forumlar.

5. titans___

titans___ User

buglarr kapanıyor sadece ama göz yumma olmaz ceza olursa çok kişinin canı yanar bende arkadaş gibi pek girmiyom başkalarıyla girip uyuttuğum oldu ama öylede çok değil 5 kere falan ancak

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Selam ....•Kıyamet• nasıl bilmessiniz sagir sultan duymus misali...... hic birsey uygulanmicak gorcez tipki seprom acigini kullandiklari gibi bu low bugunuda hatta yillardir yapanlarin yanina kar kalmis sayilicak.15 dk.da bir 5 kuri alıyolar.izliyorum sadece bakalim ne olcak .Artik aleni olmus bilmeyen kalmamis bu bug halen neden bitirilmiyor anlamis degilim ben yapmak istermiyim ha 5 k uri 15 dk da bir super ama nedense yapi meselesi sanirim elim varmiyor.....ve beni oyundan sogutuyolar yine........<<

7. Falcon artık uyumuyor boşuna sevinmeyin :D

Hocam her yaratık kendi kendine uyuyor falcon yasaksa o zaman yaratıkda kesmeyelim çünkü her yaratık belli bir süre sonra uyuyor.

Benden demesi önceden bot kullandınız diye bann atarlardı kullanmayanlara (sistem hatası derlerdi) şimdide bug yapmayan ve yapanlarada ceza atacaklar neden yapmayanlar dedim nedeni şu her yaratık uyuyor hemde hepsi tuzağa düşmeyin beyler.

8. dur-vurma

dur-vurma User

pekı bu falcon nasıl uyutuluyor

9. Dostum bu bugtur ve yasaktır :D

10. Ancasin

Ancasin User

Bu ve benzeri her konuda dediğim gibi oyundaki birçok yaratıkta uyuma sorunu var. Devolariumdan Sibelona, Boss Lordakiumdan, Baracudaya kadar. Daha da uzatabilirim. Bu oyunu sıfırdan var edenler için bu sorunu yok etmenin bu kadar zor olacağına ben inanmıyorum. Artık çözülse de gönül rahatlığıyla girsek. O kadar para verdikten sonra hiçbirimiz hesabımızı riske atmak istemeyiz. Şimdi ben lowa girersem ve falcon bir ihtimal uyursa ve sistem bunu algılayıp ben banlanırsam ne olacak? Hileyle hurdayla açık kullanarak general olmaktansa dürüst oynayan bir yüzbaşı olmak daha iyidir.

Biraz içimi döktüm. Konuyu açan arkadaş, diğer mesajlarından bildiğim kadarıyla güzel bir gemin var, bence girme gemini riske atma.

İnşallah falcon haricindeki yaratıklar uyuyor diye banlanmayız bir gün!

Last edited: Aug 14, 2014
  11. Merhaba ,

Arkadaşlar konu hakkında merkeze bilgi verildi. Her fırsatta özellikle de çok önemli olan konuları tekrar iletiyoruz. Fakat sonuçta oyun kodlama v.b. sistemlerle oluyor. Sorunun kaynağının bulup düzeltilmesi ne kadar sürer bu konuda birşey diyemem fakat her sorunun çözüm süresi değişebiliyor.

Tekrar hatırlatayım ; konu iletilmiştir fakat ne zaman düzeltilir bilemiyoruz.

Ayrıca %100 hiç birşey doğru ve hatasız değildir. Eğer bir yanlışlık yada hatalı ceza aldıysa bu tür durumlarda açılıyorlar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumalr.

Thread Status:
Not open for further replies.