LOW

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzorak tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzorak

uzorak User

Bu lowun durumu ne olaçak.Cadılar bayramında kapatılacakmış diye duydum.Haksız kazancın bitmesini istiyoruz.Doğruluk payı varmıdır?

2. bunu ıcın kesın bır bılgı yok ama bır calısma yapıldıgı kesın ve bu bugu kullanaların enınde sonunda ceza alacakları kesın low yanı grup kapısında ne kazandıalrsa gerı cekılcek

3. Merhaba ,

Şu anda kesin bir bilgi yok daha bize bilgi gelmeden sağda solda kimler nasıl biliyor da şöyle olacak böyle olacak diyor merak ettim. :) Arkadaşlar merkezden bize bilgisi gelir forumda duyurusu yapılır.

Sağda solda tahminler yada gerçek olmayan şeyler konuşuluyor.

İyi forumlar.

4. konusulma deyıl s.modum ıngılız forumunda bununla ılgılı ceza yapılmıs zaten %50 tp seref ve o ayk low kapısında kazanclar gerı cekılmıs ve 1 ay low kapısına gırılmıyormus

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bize bu yönde bir bilgi yok.Olmadığından sizlerede aktaramayız.Doğruluk payı nedir bilemeyiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.