low

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ##AZRAİL## tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi falcon kesmek yasak dğeil beım bi taktiğim var bu yasak dğeilse ou uygulayacağım lowda yaratıkları peşimize taktıktan sonra biraz dolaşıyorum sonra peşimi bırakıyolar bu yasak dğeil dimi

2. :))))

----

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2015
  3. onu bende biliyorumda low bi ayrı güzel

4. coder545

coder545 User

herkes oyle yapiyo zaten kucuk canavarlarla ugrasmiyo

5. yani yasak değil dimi

6. coder545

coder545 User

bu taktik yasak degil de falconu taktikle kesmek yasak , gis kurallarinda belirtildigi gibi oyunla ilgili herhangi bir acigi kullanmak yasaktir ve ban sebebidir diyolar

7. ya falconu uyutmak yasakmı dğeilmi onu de bi

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her türlü oyun açığı kullanmak suçtur şuan bu açığı kullananlara verilecek ceza belli değildir verilecekse ne açıdan verilecek oda açıklanmamıştır size yapın veya yapmayın demiyoruz bunu sizin kararırınıza bırakırken GİŞ kurallarını her daim yazmaktayızve GİŞ kurallarına göre yasaktır ilerleyen zaman dilimi içerisinde bir ceza alırsanız bundan oyun sorumlu değildir.

9. ben bu taktiği kullanıyorum yasakmı

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Üstte de yazmış olduğum gibi aynı kelimeleri yazmıcam ilerleyen günlerde bir değişim olacaktır diye düşünüyorum fakat kimlere ceza verilir yada verilirmi bilemiyorum ama açığı kullanıyorsanız tabiki yasak bu bir oyun hatasıdır ve siz bilerek ve isteyerek bu hatayı kullanmaktasınız bu yasaktır ve ceza alabilirsiniz bence kim ne yaparsa yapsın kullanmamalısınız.

11. tşkler konunun kilitlenmesi uygundur

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Değerli Nefes Moderatörümün belirttiği gibi her türlü oyun açığını kullanmak yasaktır.

G.İ.Ş Kurallarına göre her türlü oyun açığını kullanmak yada kullandırmak yasaktır.

Oyun açığını bulduğunuzda bunu Support ' a bildirmeniz gerekir.

Sizin bahsettiğiniz olay , Taktik değil bir oyun açığını kullanmaktır.

Low kapısında bu oyun açığını kullananlara herhangi bir ceza kesilip kesilmeyeceği , henüz kesinleşmiş bir durum değil.

Ancak yapılan açıklamaları göz önüne alırsak , Low kapısı ile ilgili planların olduğu çok açık.

Yakında hepimiz sonuçları göreceğiz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.