LOW

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

SİHİRBAZ BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN KİLİTLEMEDE BAŞKALARI BİRŞEYLER YAZSIN SEN YARDIMCI OLMUYORSUN

3 Arkadaş girdik falconu kestik daha doğrusu keserken kendi kendine buga girdi oysa ki canı azalan kaçıyordu fulleyip geri geliyordu o şekilde bugsuz kesiyorduk eğer bu bug yapanlara ceza verilecekse bu tip durumları nasıl değerlendirecekler yinede vereceklerse soruyorum server da adam kalır mı herkes yapıyor.Kısacası kendi kendine buga girdi bizim suçumuz ne

skayra1 bunu beğendi.
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Forumda konular neden kapanır bu konuda bilgi almak için lütfen burayı inceleyiniz.
    Konunuzu konuşmacı köşesi yada yeni başlayan bölümüne açınız. Konunun kilitlenmesi uygundur.
    Ayrıca forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı tekrarında cezai işlem uygulanacaktır. Forum kuralları hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.