Lowa Yeni Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xcodefatal tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Falcon Lowdan Kalkmalımı

Anketin kapanma tarihi 4 Ocak 2017.
  1. EVET

oy sayısı 1
    12,5%
  2. HAYIR ( NEDENİNİ LÜTFEN BELİRTİNİZ )

oy sayısı 7
    87,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xcodefatal

xcodefatal User

Herkese merhaba arkadaşlar ve modlar fikrime geçeyim hemen :D

- Biliyorsunuzki lowda açıklar hiç bitmiyecek gibi duruyor sürekli bir açık bulunuyor ve illegal şekilde kasılıyorlar haritada kesicek adam kalmıyor bu sebepten lowda "FALCONUN" kalkması gerekmekte evet bildiğiniz bu yaratık lowdan kalkıcak sadece istila kapılarında karşımıza çıkıcak ve kappa kapısında güçsüzlendirilmiş halde karşımıza çıkabiliyor sadece bu iki yerde görebileceğiz

- Falconda lowdan kalktığı için lowda kaminin açılması gerekmekte cidden yaratıklar 3 kat daha fazla vurdukları için bi convict 28k vurmakta 10 tane olsa 280k yapar halka ile anca kurtarıyorki ondada attığımız elitler tamamen israf niteliğinde o yüzden lowda falconun kalkması hem bugların önüne geçilmiş olur ve kaminin açılmasıda en azından bi emek verilerek yapılmış olması sağlanır :) olumlu ve olumsuz ( nedenlerini ) belirtip yazarsanız sevinirim :) vaktini ayıran herkese teşekkürler.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

zaten low a girenler falcon için giriyor ben low oyuncusu değilim fakat olmaması gerek. böyle iyi

3. Bir kez yanlış hatırlamıyorsam 21 level görevinde lowda falcon kesmeli bir sey vardı ayrıca kami yeniden acılır ise yine istismar edilir lowdaki yaratıkların urisi ve miktarı oldukca fazla deli gibi uri kasılır kusura bakma bu nedenlerden ötürü hayır.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Kappa yap ama kapıyı açmadan yap gibi bir şey oldu bu. Bilmem biliyor musun ama Low'un amacı Falcon zaten. Bu güncellemeye '!!!KESİNLİKLE!!! !!!HAYIR!!!' diyorum...

5. Sayın DO ekipleri Lütfen Low kapısını oyunculaın genel ihtiyacına karşılık Verecek şekilde ayarlayarak oyuncuların Formda tartışmasına engel olun Falcon oyundan kalkmasın o zaman cubi de kalksın oyundan uberlerde olmasın kimse kasılmasın şimdi şöyle düşünelim benim çarım güçsüz başkalarıda kasılmasın gibi oluyor bu sende güçlen sende kes bu yaratıkların kalkmasını neden isteyeyimki oyundaki istismar ne ise o önlense daha iyi olmaz mı oyuna yeni ve bol ödüllü yaratıklar gelsin konu açarken bütün oyuncuların lehine olacak konular açın 1000 kere düşünüp iyice ölçüp tartıp öyle yazmak lazım ben Falcon kesmek istiyorum Low kapısını sorunsuz bir şekilde yapmak istiyorum Ve bütün oyuncuların lov kapısında kasılmasını istiyorum çünkü grupla yeni dostluklar oluşur oyuncular kendilerini geliştirdikçe oyuna hareket gelir kalabalıklaşır ve ben kalabalıktan hoşlanıyorum bomboş serverde oyunun tadı tuzu kalmaz Eskiden bu serverler hep mandalinlik ti 3_4 bin oyuncu olurdu serverlerde şimdi öylemi??? Sadece oyun sorunları düzeltilsin hiç bir yaratık oyundan kaldırılmasın

6. xcodefatal

xcodefatal User

Konunun bu taraflarını düşünmemiştim adminler konuyu kilitleyebilirsiniz :)

Öncelikle bilmem biliyormusun gibi alaycı tavırlarını geride bırakmanı ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM veya uyarıyım seni ikinci olarak lowda sürekli illegal kasıyolar sende aç gözlerini ozaman haritada kesicek adam yok low ve kutudan dolayı yan çarları ile herkes x3 haritalarında geziniyor bunun anlamı ne sence adamlar chatte yazıyolar birşey yapılmıyor ben sadece fikrimi belirttim burda senin öyle alaycı tavır göstermene hakkın sizin o saçma sapan asabi tavırlarınız bu yüzünden bu forum bu halde konu başka yerlere sapmadan bana karşı o tavırlarını bir daha göstermemeni senin tarzınla ŞİDDETLE UYARIYIM KARDEŞ :) ve ayrıca yazmışsınki lowun amacı falconmuş tebrik ederim ben orda falcon olduğunu bile bilmiyordum sana burda söylenicek çok laf varda kurallar gereği yasak lowun amacı falconluktan çıktı bana sanki kendi emeği ile low yapanlar varda burda saçma sapan konuşuyorsunuz yazdıklarını gözden geçir birdahakine genç adam şimdi bana eleştirilere açık olun diyeceksiniz ama bunlarada böyle :) hadi eyvallah.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2016
  7. Aliens

Aliens User

Al işte. Çok mu Ramiz Dayı izledin sen? :) Bug'u kullanan kadar bunları düzeltmeyenlerin de suçu olduğunu bilmelisin. Öyleyse kutu botu çok, kutuları da kaldıralım. Veya ne açık görürsek onu çözmek yerine oyundan kaldıralım. Boss Kristallon uyutup ta kasılan çok. Öyleyse oda kalksın. Benim demek istediğim bir şeyi kaldırmak yerine onun istismarı bulunup çok kati ve kesin önlemlerle kapatılması yönündedir. Böyle yapılırsa hem hakkıyla kasılma olur hemde oyuna açıkların istismar edileceği endişesi yüzünden getirilemeyen bir çok şey gelmiş olur.

8. xcodefatal

xcodefatal User

Peki bugu kullananlara herhangi bir şey yapılıyormu hayır yapılmıyor do yönetiminin suçuda gayet ortada ama bunu supporta atmak yerine oyuncular sürekli illegal kasılıyor ve benim oyuna çektiğim para emek boşa gidiyor bu low açığı kaç seneden beri var ve artık çözüleceğini hiç sanmıyorum o yüzden çözemediğin üstesinden gelemediğin sorunu kökünden kaldırmak en iyisidir birde boss tallon 512 falcon 15k uri veriyor örnek vermişsin ama birbirleri ile çok orantısız bu düşünsene 10 kez kesiyorsun 150k uri geliyor bu low işinin artık kaldırılacağını hiç sanmıyorum ha birde o ramiz daha sözüne öyle ile başlayan söz mevcut biliyormusun :) diyeceklerim bu kadar benim sana.

9. bütün yaratıklaruyuyor kaldırılsın bence..anket nasıl açılıyor.

10. xcodefatal

xcodefatal User

Fikrini belirttiğin için teşekkürler gemim full tr5 serverinde #Yargıç nicimde budur :) oyundaki istismarlar engellenmediği için daha düne kadar bana abi çeken adamların low gelince 10k rsb alıp bir hafta dayılanmaması için bu fikri açtım ben konuyu iyice düşündüm her kafama esen düşünceyide konuya döken oyunculardan değilim bende low kapısını sorunsuz bir şekilde yapmak istiyorum yapabiliyormuyum hayır adamlar bugla yapıp uri kasıyormu evet senin önüne geçiyolarmı evet ozaman sorunu halledemiyolarsa sorunu kökünden kaldırsınlar daha iyi beklemekten sabırları kalmadı insanların.

11. Aliens

Aliens User

Low açığını kullananlara geçtiğimiz aylarda çok büyük banlamalar yapıldı. Eğer yeni bir bug var ise onlara da yakın bir zamanda baskın yapılacaktır. Oyun yapımcıları bugları kullananları aslında biliyorlar ancak banlamak için uygun zamanı bekliyorlar. Çünkü biranda tüm kullananlar banlanırsa sıkıntı oluşacağından. Ve ayrıca Boss meseleside evet daha küçük bir açık. Ancak oda bir açık. Ve Falcondan hem çabuk hemde daima bulabiliyorsun. Bunu orana dökersen Boss'ta iyi bir miktar getiriyor. Ayrıca klanca toplanıp Low kapısına odaklansanız inanın bug yapanlar kadar kasarsınız. Ben o kapıyı 40 dakikada tek başıma yapabiliyorum. (Grup üyeleri girdikten sonra bazen işleri olduğu için çıkıyor. O zamanda ölçmüştüm.) Benimde sana diyeceklerim bu kadar.
    Hahaha! Abi çok iyi ya! :D:D:D

Son düzenlenen: 5 Ocak 2016
  12. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.