Destek LÜTFEN BAKIN OYUN SORUNUM VAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♣└Μ_Ü_C_A_H_İ_T┘♣BJK tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhabalar sevgili arkadaşlar, 2 gündür hesabıma giriş yapamıyorum...Darkorbit normal giriş sayfası açılıyor.nick ve şifremi yazıyorum.Giriş e bastığımda ,(oprada giriş butonuna basıyorum bir ses seda yok herşey olduğu gibi , Mozillada aynı şeyi denediğimde giriş butonuna tıklıyor fakat baya bekletiyor tarayıcı en sonunda açıyor sonra tarayıcının adres çubuğunda upuzun bir link çıkıyor karsıma [ ***************************]aynen böyle çıkıyor gerisinin devamı ise harf ve sayılardan oluşan rastgele değerlerdir. Maxthon tarayıcısınıda önerdiler değişen birşey olmadı.) flash player olsun shockwawe olsun herşey güncel durumda tr serveri dışındaki üyeliklere girdiğimde giriş yapılıyor ve darkorbit anasayfası açılıyor.Çerezler ve geçmiş başta olmak üzere bir çok önerileri can kulağıyla dinleyip yaptım...Fakat bir sonuç alamadım.Ban aldığımı sanmıyorum çünkü komşumuzun bilgisayarında gayet herşey normal girebiliyorum hatta galaxy enerjisi bile bastım...Lütfen yardımcı olunuz önerilerde bulununuz onları deneyeceğim olumlu veya olumsuz bir sonuç olursa yazacağım. Keyifli forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2015
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

forumda link paylaşımı yasaktır

bu arada başka bi hesap açıp girmeyi dene eğer olursa sorun hesabındadır eğer o da girmezzse sorn internettendir

3. Özür dilerim link paylaştığım için...Yeni bir üyelik açtım aynı değişen birşey olmadı diğer tr serverlerde aynısını gösteriyor.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Antivirüs programın engelliyor olabilir.Devre dışı bırakıp bir de öyle dene...

5. antivirüs programınıda devre dışı bırakmısım supporta mesaj bile atmısım neden öyle oluyor ki ?

Yardım eden yok mu?

6. Merhabalar;

Kendi bilgisayarınızdan Türkiye serverlarına giriş yapamıyorsunuz,yabancı serverlara giriş yapabiliyorsunuz anladığım kadarıyla doğrumudur?

İyi forumlar.

7. aynen öyle...dediğiniz gibi

8. tabutçu99

tabutçu99 User

beyler sunucuya bağlanmıyor

9. oyun gitti la bağlanılmıyor sunucuyla bağlantı koptu diyo sürekli clientde şansa bak ya tam f5 atim dedim başlattım sunucuya bağlanmadı

10. Merhabalar,

1-DNS ayarlarınızı hiç değiştirdinizmi yoksa sabit mi?

2-PC nize program,oyun vb. şeyler yüklerken 3.part uygulamalar yüklemiş olabilirsiniz buda sorunlara yol açabilir diye düşünüyorum.

Lütfen üslubunuza dikkat ederek yazınız.

İyi forumlar.

11. DNS ayarlarım "dns sunucularını otomatik olarak al" seçeneğinde şuan. xp kullanıyorum dns konusunda isterseniz bana bilgi verebilirsiniz xp kullanıyorum fakat sonuç alacağımı sanmıyorum...

12. Merhabalar;

İsterseniz birde burayı inceleyiniz öyle devam edelim.

İyi forumlar.

13. Youjin

Youjin User

aynı sorun banada oluyor sanırım xp den kaynaklanıyor modemin fişini çıkar ve 10 sanie bekleyip tak ve farklı tarayıcıdan dene devamlı aynı tarayıcıdan bağlanmaya kalkınca sorun çıkıyor

14. uygulamaları denedim fakat gene olumlu sonuç alamadım şimdi ne yapabiliriz ?

15. Merhabalar;

Bu arkadaşın dediğini yaptınız mı bunun haricinde maalesef benim pek bilgim yok diğer arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.

İyi forumlar.

16. Youjin

Youjin User

pc işlemci ram ekran kartı falan sölersen ona görede yardımcı olabilirler pc çok eski modelse bağlantı sorunları ondan olabilir ayrıca googleye DNS Jumper Programı indir diye arat ve kur hem dns temizliyor hemde istediğin en hızlı dns otomatik olarak kendisi yapıyor ben kullanıyorum işe yaradığını düşünüyorum.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2015
  17. vodafone mobile broad band yani vınn la bağlanıyorum 3g yani gayet güzel .eğer sorun vınnda olsa daha öncedende bu sorun benim karşıma çıkacaktı... bilgisayar yedeğini tekrar yüklesem peki ? bir nevi format buda olmaz mı ?

18. Youjin

Youjin User

imkanın varsa pc ne win 7 yükle veya yüklettir yavaş pc ler için en uygun olan win7 home basic sürümünü yüklettir xp sistem kaynaklarını en az şekilde kullanır ve xp ye göre kat kat iyidir pc yükletmekle uğraşamam diyorsan 2. el bilgisayarcılardan kendi pc ni verip yeni pc yi üstüne belli bir miktar para verip değiştirmede yapabilirsin.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2015
  19. hala öyle kusura bakmayın ama link atacağım link atmadan sorunun çözüleceğini sanmıyorum. mutlaka birinin bu sorunu anlaması lazım ya... bilgisayarda sorun yok

xxxxxxxxxxxx

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.