Lütfen bilgili arkadaşlarımız yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ilhatim0159 tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben 8 iris 26 lf3 15 BO2 15 hız Aegis im 10 tane arge skilim mevcut petim var 5 lvl kami 2 ve toplama 2 si var droitlerimde elmas dizilimi var skylab full şimdi bunca şeyden sonra benim sorum şu bana yeni hedef sunun lütfen ne yapmalıyım bundan sonra yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba ,

- Zamanla kredi ile açık arttırmadan alabileceğiniz eksiklerinizi tamamlamaya çalışın.
    - Arge'ye de ağırlık verip en azından 24 ile kalın sıkmayı tamamlayın.
    - Fırsat buldukça Zeta yapabilirsiniz yada Kappa kapısını yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Zeta açmaya çalış gelen ödüllerle ar-ge deki açığı kapatabilirsin, çok az ar-ge puanın var. Kami 2 varsa VIP oyuncu olmalısın, aegis ile Boss kristallon kesebilirsin tek başına. Uridium kasarken Boss kristallon, gg kasmak için de palladium. :)

4. Merhabalar;

İlk olarak credi toplayarak lf3 sayınızı tamamlayın.Argenizi arttırmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

5. yardımlarınız için teşekkürler uri ve kredi kasıp argeme önem vericem iyi günler

6. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. konu kilitlenebilir

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.