Lütfen bir göz atın acil bir konu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURM€RT tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURM€RT

ONURM€RT User

Merhaba Arkadaşlar,
    Bugün birisi bana saygısız bir laf etti ve bende 'Anan Baban sana saygıyı öğretmedi mi?' dedim ve chatten 7 gün uzaklaştırıldım. Bu olayda onun uzaklaştırılması yerine ben uzaklaştırıldım ve ana dilimiz Türkçe ana baba dedim uzaklaştırıldım supporta başvurdum. şimdi ban almış mı oluyorum? Ve uzaklaştırılmam doğrumu? Cevaplarınızı bekliyorum konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

2. Aynı şeyin benzeri bana oldu düşman klandan adam bana ağlama yazıyor (adamlar bana 5 kişi daldı ben tekim) dedim adamlık mı bu yaptığın veled dedim ben bann aldım peki nerede adalet o kadar oyun kurucular adaletten bahsediyor nerede adalet ? cm gidip beni bannlıyor ! BIKTIM YEMİN EDERİM BIKTIM büyük klanlar oyun içinden adam seçiyor oyun görevlisi yapıyor bann atırıyorlar BIKTIM ARTIK HAKSIZLIKLARDAN !!!!! bu oyunun artık görevli ve chat sistemini de elden geçirmesi lazım !!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Support diyor haklı bann ben adalet göremiyorum hak göremiyorum ? haksızlık görüyorum !!!!!

3. ONURM€RT

ONURM€RT User

beni cm banlamadı adamlar bana sana olduğu gibi daldı sonra özelden bi saygısızlık yaptı bende anan baban büyüklerini saymayı öğretmedimi diyince uzaklaştırıldım aldım dediğin gibi Chatin elden geçirilmesi gerek.

4. "ana" kelimesinden ban aldın aynısı bana oldu arkadaşım telefonda annesiyle konuşuyodu "ne dedi anan" dedim ban aldım supporta yaz açarlar

5. CM BANLADI BNİ ADAMIN BİRİ SA DEDİ BENDE AS YAZDIM SOHBETE CM KÜFÜR SEBEBİDİR DEDİ BAN YAZDI
    YARDIM EDİN LÜTFEN

6. ABİCİM SUPPORTA YAZACAKSINIZ!!!! ADMİNLER SUPPORTA YAZIN DEMEKTEN BİNLERCE POST SAHİBİ OLDU!! SUPPORTAAA!!!!!!

Darkness_Dark bunu beğendi.
  7. ONURM€RT

ONURM€RT User

kardeş kaç gune açarlar chat olmadan oyunun tadida çikmiyor seninki kaç güne açildi

8. 7

SAOL AGA

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2014
  9. supportta yaz açsınlar Sana hakaret eden adamıda profiliyle birlikte şikayet et supportta incelesinler chat ini

10. ONURM€RT

ONURM€RT User

Supporta basvurdum uzaklastirma kaldirildi Saolun

11. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.