LÜTFEN ÇOK ACİL !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar internetten video programı indirmeye çalıştım bu sırada başka programlar da yüklendi bu arada pc kapandı açıldı yeninden başlatıldı falan sonra bu programları teker teker sildim silerken gene yeniden başlatıldı ve bu çıktı karşıma ne zaman antivirüs programına girmeye kalksam bu çıkıyor ve programı kapat diyorum. Ama böyle yapınca da devre dışı bırakamadıgımdan darkorbite de giremiyorum oyuna daha doğrusu bunun çözümü nedir ?[​IMG]

2. Merhaba ,

Bazı dosyaları silinmiş olabilir. Baştan kurmayı deneyebilir eksik olanları tamamlatabilirsiniz. Yada tamamen program ekle/kaldır kısmından kaldırıp en baştan kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Sağolun modum deneyeceğim

4. Merhaba ,

Rica ederim siz bir deneyin.

İyi forumlar.

5. edinak1979

edinak1979 User

saatin yazdığı yerdeki simgesine sağ tıklayıp deneyebilirsin

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevap verildiğindne kilitlenmesi uygundur. Sorununuz devam ederse yeni konu açmaktan çekinmeyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.